Anna_feerie

Дійсно відбілююча зубна паста

Дійсно відбілююча зубна паста

Сьогодні хочу поділитися своєю знахідкою - а саме, корейською зубною пастою🤗. Цю тубу я придбала без особливих сподівань, але вона виявилась дуже класною (настільки, що мама купила й собі парочку)).

Ця паста дуже якісно очищує зубки, розчиняє наліт від кави/чаю та навіть здатна боротись з застарілими плямами (які вже на шляху перетворення в зубний камінь).

Дійсно відбілююча зубна паста
Дійсно відбілююча зубна паста

Median, з одного боку, гарно освіжає, з іншого - чудово очищує, не подразнюючи емаль. Чому я наголошую на цьому моменті? Справа в тому, що паста містить дрібні вкраплення (мабуть, цеоліт?), які непомітні оку, але під час чищення я відчуваю їх, коли піна попадає на ручку зубної щітки (ніби такі маленькі піщинки). Але! Вони не жорсткі, не дряпають ясна і зовсім не впливають на чутливість.

Натомість, вже після кількох використань я помітила, що темна пляма на нижньому зубі, яка нічим не прибиралась і чекала професійної чистки у стоматолога, раптом посвітлішала! Та й в цілому мох зуби стали чистішими та трошки білішими. Використовую цю пасту кожного вечора для найбільш ефективного чищення 🤗.

P.S. Чесно хотіла зробити фото до/після, але мій зубний ряд настільки творчий в плані розташування, що я вирішила не травмувати ваше почуття прекрасного 🤣.

Обидва бренди використовують якісні інгредієнти, делікатно очищують зубки та подобаються дітям (перевірено моєї непосидючою племінницею)).