Mona

Антивікові креми, які я спробувала цього літа

Антивікові креми, які я спробувала цього літа

Антивіковий сонцезахисний засіб для обличчя проти зморшок і пігментації La Roche-Posay Anthelios Age Correct SPF50

Купила за повну вартісь, не чекаючи знижок, бо дуже хотіла отримати обіцяний ефект та якнайшвидше захиститись від сонця🙂 Крем виявився ніжним, легким, не відчувається на шкірі, пахне приємно, швидко всотується, надає ефект сяяння. У комбінації з ішими засобами отримала такі результати:

- На сироватку La Roche-Posay Hyalu B5 Serum, обличчя стає як млинець, дуже блищить. Тому спробувала діяти за рекомендацією експерта бренду, почала наносити саму сироватку на обличча після розпилення на нього термальної води. Стало дещо краще, а саме: після нанесення все виглядає пристойно, а через пів-дня (в моєму випадку), блиск проступає на більш жирних частинах обличчя.

- З Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex все простіше, ефект як від застосування без сироватки, жодного зайвого блиску, зупинилась на цьому варіанті.

Щодо головної функції крему - досить ефективно захищав мене від засмаги цього літа, призупинив поширення пігментних плям. Було б ідеально як би ще й висвітлив їх, але зі мною цього не відбулось (можливо спочатку замало наносила крему.

Зручна та компактна упаковка, особливо сподобався дозатор, але для мене при повному натисненні крему вичавлюється забагато, тому натискаю приблизно на 2/3. За цей сезон використала близько половини упаковки, має ще вистачити на наступне літо😉

Щодо антивікової функції, сподівалась на вирівнювання тону шкіри та мікрорельєфу, зменьшення видимості мімічних зморшок. На жаль, особисто я цієї мети з даним кремом не досягла, але й гірше не стало🙂Тому розглядаю його в першу чергу як захист від сонця, для зволоження та призупинення видимих вікових змін.

Крем 40+, але вирішила спробувати, не зважаючи на те, що ще перебуваю у віковій категорії 30+, бо маю вже давно досить глибокі зморшки на лобі та недавно почали проявлятись мімічні.

Крем досить густий, білий, з цитрусовим запахом, як на мене різкуватим, але це суб'єктивно🙂 Консистенцією нагадує вазелін. Після насення є відчуття його присутності на шкірі, невелика стягнутість на щоках, що проходить хвилин за 15. Дуже економний, наносити треба зовсім трохи. Мені пробника 1 мл вистачило на одинадцять нанесень на обличчя та шию. Використовувала вранці та ввечері, тобто п'ять з половиною днів.

З першого ж нанесення помітила покращення меньш глибоких зморшок, вони стали здаватись меньш помітними через 10 хвилин після нанесення. Але це покращення сильно не прогресувало за тестовий період. Зате після восьмого нанесення помітила неочікуваний для себе ліфтинговий ефект. Також з приємного - шкіра на обличчі та шиї бархатиста на дотик, дуже схоже відчуття м'якості шкіри дає Clinique Superdefense Night Recovery Moisturizer.

Враження не стільки як від доглядового крему, як від лікувального, мабуть це пов'язано з запахом та консистенцією, не так приємно наносити, як інші мої засоби з ніжнішою текстурою. Наносила на сироватку Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex, якій дала повністтю поглинутись шкірою. Але це не врятувало від рівномірного жирного блиску по всьому обличчю і на більш сухих щоках, на яких у мене більшість кремів не лишає блиску, і на лобі де у мене більш жирна шкіра, всюди однаковий млинець. Тому як нічний чи домашній крем мене б влаштував, а вдень, у спеку, тональний флюїд пропускає цей блиск вже через пів-дня.