Nastya_Gai

Поки найкращій spf, який в мене був

Поки найкращій spf, який в мене був
Поки найкращій spf, який в мене був

Дуже приємна текстура,швидко поглинається. Не тече і не пече. Приємний легкий запах.

На рахунок фінішу який він залишає - це не жирний блиск, а природнє сяяння шкіри. Для власниць жирної шкіри, може бути занадто…

Крем дійсно гарно зволожує, не має відчуття важкості та жирності, не вибілює. Завдяки сучасній технології ламелярної емульсії, швидко розподіляється та вбирається. Моїй проблемній шкірі не нашкодив і висипів не спровокував.

Я використовую щодня, як завершальний етап догляду після сироватки (замість денного крему, зволоження мені вистачає). Наношу один палець лиш на обличчя. Якщо перебуваю на активному сонці, оновлюю десь через 3-4 годинки. Використовую два місяці.

До складу санскріну входить веганський сквалан із цукрової тростини, який допомагає позбавитися сухості, пом’якшує і не забиває пори. Десять форм гіалуронової кислоти різної молекулярної ваги посилюють зволожуючий ефект, а оливкова олія та кераміди зменшують втрату поживної вологи протягом дня.

Поєднання чотирьох хімічних УФ-фільтрів нового покоління (Uvinul® A Plus, Uvinul® T 150, Tinosorb® M, Uvasorb® HEB) забезпечує максимально можливий захист від небезпечних UVA та UVB-променів, що призводять до пігментації та передчасного старіння.

Поки найкращій spf, який в мене був
Поки найкращій spf, який в мене був