Аромат вишуканості та розкоші
Розбір аромату та безліч фото
Парфумерія від Zara не припиняє мене приємно дивувати. На цей раз мене підкорив аромат Nuit, який з'явився давно і досі не втрачає своєї популярності.
За багато років усіляко мінялася його баночка. Зараз в обсязі на 30 мл флакон плоский та прозорий. У великих обсягах оформлення подобається більше: градієнтне чорно-золоте забарвлення флакона квадратної форми із закругленими кутами.
За описом – це дорогий деревний та східний аромат. Він виявився саме таким, як і уявляла: солодкуватий, шлейфовий.
- Верхня нота: Бергамот;
- Середні ноти: Палісандр (рожеве дерево) та Полуниця;
- Базові ноти: Ваніль та Амбра.
На перший погляд може здатися надто солодким. Але ці ноти незвичайні, з гіркуватістю, що переходить у граючу деревно-фруктову композицію.
Аромат не задушливий, незважаючи на свою класифікацію. Найбільше уявляю його взимку. Теплий, заспокійливий та сильний. Обволікаючий аромат переходить від верхніх нот бергамота та персика до елегантної ноти серця з букетом ірису та конвалії.
На мій погляд, аромат глибокий та осмислений. Його ноти хочеться розкривати, усвідомлювати їхню глибину. Туалетна вода має легкий шлейф. Але, стійкість середня, довше зберігається на одязі.
Аромат підійде під свято, а також на кожен день під продуманий образ. Не дарма це "Dress time 02". Духи подобаються, гадаю, повторю покупку, коли закінчаться.
________
Туалетна вода Zara Nuit
Коментарі (0)