the age of aquarius

Порожні баночки #1

Порожні баночки #1

Всім привіт 🙂

Згадала, що колись дуже любила роздивлятися чужі порожні баночки (та й досі люблю!), і у нападі ностальгії подумала, а чого б не викладати свої. Ще влітку зібрала все, що на фото, та якось було не до постингу.

Сподіваюсь, комусь це також буде цікаво.

1. O’BAYS Ultra Curl Mascara

Взагалі-то я не планую багато говорити саме про декоративну косметику, але деякі продукти стороною не обійду. Такі, як ця туш, яка як мінімум з початку цього року є єдиною, якою я користуюся. Не бачу причин щось міняти - вона для мене ідеальна. Мабуть, немає сенсу її описувати, більшість з вас ітак її знає.

Спойлер: заради цікавості купила іншу туш O’BAYS - ту, що Ultra Volume. Вона теж гарна, але Ultra Curl все ж подобається більше.

2. Le Petit Marseillais Crème Mains Nourrissante - Живильний крем для рук із карите, солодким мигдалем та олією арганового дерева.

Так само, як вищезгадана туш є найкращою для мене, так і крем для рук Le Petit Marseillais є таким, до якого я повертаюся знову і знов. Він поки що єдиний зволожує мою шкіру достатньо, має чудові текстуру, запах, ціну, тому не бачу сенсу шукати інші. Але так, іноді мене все ж тягне на пригоди і я експериментую з іншими, та дарма.

3. Summer’s Eve Lavender Night-Time Cleansing Wash - нічний лавандовий інтимний очищувальний гель для чутливої шкіри.

Не знаю, що кажуть про нього гінекологи, адже він має парфум у складі і загалом виглядає… не дуже натурально. Але я не втрималася.

Це перламутрова рідина, яка нереально пахне. Але дарує й нереальне відчуття комфорту. Приймаєш душ, навколо духмяніє лаванда і ти вже уявляєш, як зараз чистенька занирнеш у затишну постіль та солодко заснеш. Навіть не від кожного гелю для душу такі вайби :)

Там бувають й інші аромати - так само затишні.

4. Aussie SOS 3 Minute Miracle Deep Treatment - засіб інтенсивного догляду за пошкодженим волоссям.

Скажу одразу - волосся в мене дуже сухе, тому “дива” не сталося. Я на тому етапі, коли якщо хочеш дива, треба робити вже щось на кшталт плазмотерапії, а не сподіватись на баночки. Тим не менш, зволоження досить гарне, це один з найкращих засобів які я тестувала. Мені здається, що дівчина із середньостатистичним волоссям буде в захваті :)

5. Babe Laboratorios 10% Urea Repairing Lotion - відновлювальний лосьйон з 10% сечовини для сухої шкіри.

Маю фолікулярний гіперкератоз на плечах, тому засоби із сечовиною для мене як добрий день.

В цьому лосьйоні відсоток сечовини невеличкий, але він був першим, який я спробувала. Зараз я надаю перевагу чомусь сильнішому, але час від часу (наприклад влітку, коли цей стан за рахунок сонця покращується) повертаюсь і до цього Babe Laboratorios. Він не липкий і я дійсно бачу певний результат. Для порівняння, колись тестувала Biotrade із 8%, від нього ефекту взагалі зеро.

6. Topicrem Gentle Micellar Water Face & Eyes - міцелярна вода для чутливої шкіри.

Не знаю, що можна розписувати про міцелярну воду окрім того, що вона дійсно підходить для чутливої шкіри і виконує свою роботу. Звичайний, базовий продукт. Але потрібно відзначити, що занадто складним випробуванням я її не піддавала, бо кілограми косметики не ношу.

7. Avene Hydrance Aqua Gel - зволожувальний крем-гель для обличчя.

Це те, що мені подобається влітку, коли не хочеться (та і немає сенсу) наносити масні креми. Легка текстура, ніби з ефектом прохолоди, дуже приємно відчувається на шкірі. Добре знайомий мені бренд, який мені повністю підходить. Але на осінь/зиму його недостатньо. Вже навіть зараз, на початку вересня, відчуваю, що час переходити на крем, бо гелі вже не дають потрібного зволоження.

8. Alba Botanica Acnedote Invisible Treatment Gel - точковий засіб проти акне максимальної сили.

Цей засіб досить непогано допомагав запобігати появі акне. Коли я відчувала, що тільки-тільки починає з’являтися болючий підшкірний горбик, одразу наносила гель на це місце на ніч і десь у 50% випадків це наче вбивало акне у зародку, тобто воно проходило не встигнувши запалитися. Це заслуга саліцилової кислоти, яка тут відіграє роль активного інгредієнту у концентрації 2%. Нанесення на акне, що вже розвинулись… не можу сказати, що було дуже ефективним для мене. Воно окислювалося і підпікало іноді так, що здавалося запалення стає тільки гіршим.

Але склад цікавий. Інгредієнти на 100% веганські, серед яких: гамамеліс, сік алое, екстракти арніки, календули, кори верби та інші.