Vichy Purete Thermale Mineral Micellar Water 💦
Дбайливе очищення від макіяжу для ідеально чистої шкіри. Результат, до якого не причепишся.
Vichy Purete Thermale Solution Micellaire Demaquillante 3in1 - термальна вода, як і в більшості продуктів Vichy, становить 89%!
УПАКОВКА Дизайн пляшечки міцелярної води доволі простий: прозора бутель об'ємом 200 мл з ніжно-блакитною кришечкою фліп-топ.
КОНСИСТЕНЦІЯ І АРОМАТ Текстура міцелярної води - це звичайна водичка, абсолютно без натяку на гелевість, абсолютно безбарвна, швидко змочує ватний диск. Аромат міцелярної води від Vichy практично невловимий.
Макіяж очей зникає за пару секунд!
Перевага міцелярки Vichy в тому, що крім очищення вона ще й зволожує шкіру, роблячи її приголомшливо ніжною і зволоженою, немає відчуття сухості або стягнутості
міцелярна вода з мінералами для чутливої шкіри не залишає відчуття липкості.
Вода з мінералами для чутливої шкіри від Vichy мене просто підкорила. Вона мені не просто сподобалася, я в неї закохалася, адже вона ідеальна! Лаконічний дизайн упаковки, ідеальне очищення, дбайливе ставлення до чутливої шкіри, зволоження, пом'якшення завдяки пантенолу, що входить до складу
Ця міцелярна вода складається з одних переваг, жодного недоліку я в ній не знайшла, і навіть причепитися тут абсолютно ні до чого, однозначно рекомендую її власницям не тільки чутливого, але й комбінованого і жирного типу шкіри.
Я обов'язково змиваю термальну водичку простою водою!
Коментарі (0)