Zhukovka

Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika

Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika

Вік: 18+
Об'єм: 150ml
Класифікація: натуральна
Країна ТМ: Корея
Зроблено в: Корея

Ідеальний продукт для очищення шкіри існує, і це гідрофильна олія для обличчя від торгової марки Holika Holika під назвою Soda Pore Cleansing BB Deep Cleansing Oil. У складі засобу - мінеральна вода, оливкова й арганова олії. Компоненти олії на вищому рівні справляються зі своїм основним завданням - видаленням найбільш стійкого макіяжу. І крім того, живлять шкіру і насичують її живильними елементами.

💧 Продається в завакуумованій слюді , мабуть , щоб точно запобігти випадковому протіканню
💧Є заглушка , яка запобігає випадковому натиску дозатора
💧Дозатор не плюється , видає порційну дозу засобу
💧На самій пляшці інформація корейською та англійською мовами . Також додаткова наклейка з перекладом на українську мову
💧Аромат приємний , легкий і свіженький, наче поклали в пляшечку краплинку моря і трішки підсолодили. Вмиватися ним приємно, аромату на шкірі не залишає.
💧 Сама рідина масляниста , прозора з легеньким голубим відтінком , як мені здалося . В очі не затікає.

Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika
Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika
Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika
Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika
Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika
Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika

Дуже важливо перед використанням ознайомитися з інструкцією щодо продукту, яку пропонує виробник. Адже почитавши відгуки я насміялася від душі! Комусь ця умивалка затікає в очі і ті перестають бачити, комусь не подобається ,що вона не піниться , а комусь вона і зовсім здалася жирною, а потім ще й з'явилися прищі 👀🤭 Дивно , правда? Хіба такі властивості притаманні гідрофільним оліям?
Отже! На сухе обличчя , сухими руками наносимо невелику кількість засобу , масажуємо , додаємо невеличку кількість води , масло перетворюється на молочко . Ще декілька масажних рухів і змиваємо гелем чи пінкою для вмивання. Обов'язково після якгідрофілки треба використовувати засіб для вмивання! Після протерти тоніком , нанести сироватку , якщо ви нею користуєтесь і наостанок закріпити все кремом!
Зазвичай я використовую гідрофільну олію у вечірній рутині , щоб ретельно очистити обличчя і все, що на ньому накопилося за цілий день . Бруд , пил, косметика, SPF ,який досить стійкий до звичайних умивалок і тд. Після використання дійсно залишається відчуття чистоти до скрипу , шкіра насичена і пружна! Мені дуже сподобалась ця гідрофільна олія , хоч я і побоювалась її купувати , через не сприйняття жиру на обличчі. Але мої переживання виявились марними. Вмиватися дуже зручно приємно і головне - дієво !
Великим плюсом є те , що на першому місці у складі є оливкова олія.
Якщо цього засобу ще немає на твоїх поличках , то дуже даремно ! Шкодую , що раніше не придбала цю чудову помічницю для догляду за обличчям , яку тепер всім хочу порадити!
P.S : зараз на сайті з МЕГА знижкою, залишаю посилання на товар 🩵

Намастили , промасажували !

Перетворюється на молочко! Масажуємо , змиваємо !

Гладенька , сяюча , з вологим фінішем !