Гідрофільна олія для обличчя Holika Holika
І чому я раніше її не придбала ??
Вік: 18+
Об'єм: 150ml
Класифікація: натуральна
Країна ТМ: Корея
Зроблено в: Корея
Ідеальний продукт для очищення шкіри існує, і це гідрофильна олія для обличчя від торгової марки Holika Holika під назвою Soda Pore Cleansing BB Deep Cleansing Oil. У складі засобу - мінеральна вода, оливкова й арганова олії. Компоненти олії на вищому рівні справляються зі своїм основним завданням - видаленням найбільш стійкого макіяжу. І крім того, живлять шкіру і насичують її живильними елементами.
💧 Продається в завакуумованій слюді , мабуть , щоб точно запобігти випадковому протіканню
💧Є заглушка , яка запобігає випадковому натиску дозатора
💧Дозатор не плюється , видає порційну дозу засобу
💧На самій пляшці інформація корейською та англійською мовами . Також додаткова наклейка з перекладом на українську мову
💧Аромат приємний , легкий і свіженький, наче поклали в пляшечку краплинку моря і трішки підсолодили. Вмиватися ним приємно, аромату на шкірі не залишає.
💧 Сама рідина масляниста , прозора з легеньким голубим відтінком , як мені здалося . В очі не затікає.
Як я її використовую ??)
Дуже важливо перед використанням ознайомитися з інструкцією щодо продукту, яку пропонує виробник. Адже почитавши відгуки я насміялася від душі! Комусь ця умивалка затікає в очі і ті перестають бачити, комусь не подобається ,що вона не піниться , а комусь вона і зовсім здалася жирною, а потім ще й з'явилися прищі 👀🤭 Дивно , правда? Хіба такі властивості притаманні гідрофільним оліям?
Отже! На сухе обличчя , сухими руками наносимо невелику кількість засобу , масажуємо , додаємо невеличку кількість води , масло перетворюється на молочко . Ще декілька масажних рухів і змиваємо гелем чи пінкою для вмивання. Обов'язково після якгідрофілки треба використовувати засіб для вмивання! Після протерти тоніком , нанести сироватку , якщо ви нею користуєтесь і наостанок закріпити все кремом!
Зазвичай я використовую гідрофільну олію у вечірній рутині , щоб ретельно очистити обличчя і все, що на ньому накопилося за цілий день . Бруд , пил, косметика, SPF ,який досить стійкий до звичайних умивалок і тд. Після використання дійсно залишається відчуття чистоти до скрипу , шкіра насичена і пружна! Мені дуже сподобалась ця гідрофільна олія , хоч я і побоювалась її купувати , через не сприйняття жиру на обличчі. Але мої переживання виявились марними. Вмиватися дуже зручно приємно і головне - дієво !
Великим плюсом є те , що на першому місці у складі є оливкова олія.
Якщо цього засобу ще немає на твоїх поличках , то дуже даремно ! Шкодую , що раніше не придбала цю чудову помічницю для догляду за обличчям , яку тепер всім хочу порадити!
P.S : зараз на сайті з МЕГА знижкою, залишаю посилання на товар 🩵
На сухій шкірі
Намастили , промасажували !
Додала Н²0
Перетворюється на молочко! Масажуємо , змиваємо !
Шкіра після вмивання
Гладенька , сяюча , з вологим фінішем !
Коментарі (0)