Cos De Baha Azelaic Acid 10 Serum
Це просто Wow!
Вік: 18+
Призначення: зволоження, проти пігментних плям
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: натуральна
Тип шкіри: всі типи
Країна ТМ: Корея
Зроблено в: Корея
Об'єм: 30ml
Особливості Azelaic Acid 10 % Serum бренда Cos De Baha:
- освітлює пігментні плями епідермісу;
- ефективно позбавляє акне та вугрових висипів;
- зменшує виразність рубців від постакне;
- має оптимальний рівень pH 5,7 ~ 5,9;
- усуває чорні цятки, почервоніння й набряклість шкіри;
- має потужні протизапальні властивості;
- формула на 70 % складається з компонентів органічного походження;
- не містить штучні барвники та ароматизатори, сульфати, парабени й спирт.
Про враження коротко
- Картонна коробочка , яка містить на собі інформацію корейською мовою
- Темна пляшечка з піпеткою
- Запаху не відчуваю
- Рідина прозора
- При нанесенні відчувається липкість , масляність , після закриття кремом ці відчуття зникають
- Алергічних реакцій не викликає
Що в баночці ?
Мені дуже довподоби , що на першому місці стоїть не вода , а алое барбаденіс . Звичайно , що це не всім підходить , особливо , кому не потрібне додаткове зволоження , адже концентрація велика , проте мені дуже подобається . Чудово заспокоює шкіру , особливо під час використання кислот.
Діючі компоненти
Azelaic Acid 10%
Hyaluronic Acid 2,000 ppm
Vitamin B3
Vitamin B5
Спосіб застосування
Вмиваємося за допомогою пінки чи гелю . Протираємо обличчя тоніком . Наносимо на обличчя 1-2 краплі сироватки , уникаючи зони навколо очей та губ . Даємо сироватці вбратися у шкіру і закріплюємо зволожуючим кремом. Рекомендується сироватку використовувати під час вечірнього догляду та впродовж всього користування не нехтувати SPF кремами
Враження 👀
Запала я на цю сироватку після чудового допису Anna_feerie . Потім почала читати відгуки і знайшла ще досить багато чудових дописів інших дівчаток . Я не надіялась на чудо , але ця сироватка перевиповнила всі обіцянки виробника .
Моє обличчя вирівняло тон , обличчя сяюче , зволожене , запалення загоюються зі швидкістю світла , навіть ті самі противні внутрішні на ранок виглядають ½. А чудо в тому,що мої пори звужені , вже після першого використання сироватки . Хоч про це жодного слова від виробника . Сироватка настільки делікатна , що підійде навіть для чутливої шкіри . Це любов ❤️
Коментарі (0)