YuliHrytskoff

Гель для інтимної гігієни з корою дуба та журавлиною Vis Plantis Herbal Vital Care Gel For Intimate

Гель для інтимної гігієни з корою дуба та журавлиною Vis Plantis Herbal Vital Care Gel For Intimate

Не так давно я розповідала про пінку для інтимної гігієни "Бузина і молочна кислота" (https://club.makeup.com.ua/post/9900/) від польського бренду натуральної косметики Vis Plantis, яка по всім параметрам виявилась просто ідеальною! Вона настільки мені сподобалась, що я вирішила продовжити своє знайомство з продукцією цього бренду і на цей раз замовила Гель для інтимної гігієни з корою дуба та журавлиною Vis Plantis, хоч і, зазвичай, в питаннях інтимної гігієни надаю перевагу пінкам. Але покупка мене не розчарувала, а зовсім навіть навпаки)

Тому більш детально розповідаю про сам гель, його характеристики та враження від використання.

Гель розфасований у прозорий пластиковий флакон, що оснащений дозатором.

Дизайн флакону надзвичайно красивий – навколо дуже приємні на дотик матові, злегка об’ємні квіти та інші флористичні елементи – красиво дивиться! Єдине – флакон не твердий, якщо його брати руками, пластик гнеться. Але, в принципі, для мене це не є проблемою, так як флакон я не беру руками, він у мене стоїть на одному місці, а щоб взяти необхідну кількість засобу – використовую дозатор.

Дозатор працює абсолютно безпроблемно.

Об’єм гелю - 300ml.

Склад гелю чудовий! Його основу складають м’які ПАРи рослинного походження, виготовлені на основі жирних кислот кокосової чи пальмової олій – вони вирізняться властивостями делікатного очищення та не спричиняють сухості чи подразнень. До того ж, у складі є й рослинні екстракти та компоненти, наприклад, екстракт кори дуба, яка має протизапальну, заспокійливу і ранозагоювальну дію, вирізняється антисептичними й тонізувальними властивостями; екстракт плодів журавлини, яка зволожує, сприяє нормалізації рівня pH та усуває сухість; молочну кислоту, яка підтримує належний баланс інтимної мікрофлори. Решту компонентів є допоміжними, але абсолютно безпечними, в тому числі й консервант (колію сорбат), який класифікується як харчовий.

В цілому, я складом даного гелю повністю задоволена і не знайшла у ньому жодного компонента, який би викликав у мене якісь підозри чи побоювання.

Консистенція засобу гелева, в міру густа.

Текстура однорідна.

Колір – прозорий з жовтим підтоном.

Запах – надзвичайно приємний! Фруктово-косметичний, але дуже-дуже ніжний і легенький. На шкірі після використання не залишається.

Піниться добре, але піна утворюється не обільна (як після сульфатних засобів), а дуже ніжна й делікатна.

Змивається як звичайно.

Використовую засіб за його прямим призначенням – для очищення інтимних ділянок тіла. Зазвичай, двічі на добу, але буває, що й частіше.

Використання гелю – одне задоволення! Він гарно піниться (для ретельного очищення використовую таку кількість засобу, що виходить від двох нажать на дозатор, але, якщо економити, можна обійтись й одним нажаттям – на якість очищення це не вплине), легко й швидко змивається.

Очищує гель дуже добре! Після – ще тривалий час зберігається відчуття чистоти, свіжості та впевненості у собі! Але що для мене найважливіше - не викликає жодних неприємних відчуттів – ні сухості, ні свербежу, ні подразнення, абсолютно ні-чо-го! Тільки комфорт, чистота та свіжість! Незалежно від того – чи я скористалась гелем один раз на день чи п’ять! Такий вплив на мою чутливу шкіру – це дуже хороший показник!

Тому Гель для інтимної гігієни з корою дуба та журавлиною Vis Plantis рекомендую від щирого серця! В нього чудовий, абсолютно безпечний і, в своїй більшості, натуральний склад; приємний ніжний аромат; ну і, що саме важливе, - ретельно очищає, не викликаючи жодних дискомфортних відчуттів!