krutoguuz

#lastorderonmakeup

#lastorderonmakeup

1. Гель для інтимної гігієни "Цитрус" від White Mandarin. Бачила в когось тут пост про цей засіб та вирішила теж спробувати, але спочатку в мініатюрі, як добре, що їх придумати)

2.Тонер для обличчя освітлювальний з центелою Skin1004 Madagascar Centella Tone Brightening Boosting Toner цей продукт не зрозумала, так як і їхній тонік з лінійки з центелою. Все таки мені більше подобаються гелеві текстури. Від них я відчуваю зволоження та насичення шкіри на відміну від водичкових.

3. Крем для ніг із вмістом сечовини 20 % від Acme Pharma Foot Cream про цей крем вже писала тут https://club.makeup.com.ua/post/16325/

4. Сироватка для обличчя з женьшенем і муцином равлика Beauty Of Joseon Repair Serum Ginseng + Snail Mucin цей засіб мені дкжн зайшов, зробив шкіру мега приємною на дотик. Хотіла ще вловити пробник прополісом, але він закінчився на момент мого замовлення.

5. Нічна маска з екстрактом гарбузаToo Cool For School Pumpkin Sleeping Pack ще не використала її, тому згодом чекайте відгук.

6.Пом'якшувальний крем для ніг із сечовиною, екстрактом водоростей і олією арганії Shelly Professional Care Smoothing Foot Cream - крутий засіб в зручносу форматі для ніг. А ще має приємний аромат, що хочеться мастити ніжки частіше.

7. Термальна вода Avene Eau Thermale Water це мій перший досвід користовування, брала мінатюрку. Використовую перед нанесеннм засобів для зволоження ( крему, пептидів і тд).

8. Олійна маска для волосся з високою пористістю Eveline Cosmetics Hair 2 Love писала тут про неї https://club.makeup.com.ua/looks/18890/

#lastorderonmakeup