Y E L Y Z A V E T A 🖤

Що купити в аптеці?

Що купити в аптеці?

В мене комбінований тип шкіри і я комбіную ріхна засоби для себе, так як відчуваю інколи, що шкіра зневоднена і при цьому трапляютьмя закриті комедони.

Я шукала засіб з бензоїл пероксид і натрапила на Угресол. Це тонік, білого кольору, запах трохи нагадує хлорку. Я наношу його ввечері на все обличчя прямо руками, бо ватний диск дуже багато засобу вбирає в себе.

Результат просто миттєвий! Він розглвджує шкіру, робить її світлішою і більш матовою якоюсь, сухість не відчуваю (але вранці все одно наношу зволожуючий крем).

В мене був період коли на нього почалась якась алергія через якийсь час. Шкіра червоіла і дуже свербила, я думала це хімічний опік. Через місяці 4-5 я спробувала його наносити розводячи трохи з водою і алергія зникла) Тепер знов наногу в чистому вигляді.

Можливо це через те, шо я тоді його комбінувала з саліуиловою кислотою, тепер не комбіную (хоча читала, що вони мають нормально поєднуватись).

АЛЕ, в Угресолу є одне велике але) Він відбілює все, до чого торкається. Я зіпсувала собі так топ і постіль) Теперь постіль, пжама і рушники тількі білі, коли користуюсь ним.

Це легкий крем, який я купувала для зони плечей, але він виявився дуже гарним і для обличчя, особливо в літній період. Він дуже легкий, освіжаючий, не викликає подразнень, заспокоює шкіру. Має гарний склад.

Нічого не очікувала від нього, але полюбила)

Також постійно в мене вдома є:

- саліцілово-цинкова паста - для тих рідких моментів, коли виникає якийсь запалений елемент;

- настоянка календули - теж ддя запалених елементів або для дезинфекції;

- перекис водню - для ран, а також нещодавно відкрила для себе ще одне застосування: якшо взуття пожовтіло після прання, треба розприскати на нього перекис водню і воно знов стане білим;

- гель Бадяга - смердить неприємно і досить сильно, проте гарно освітлює пост акне і прибирає синці на тілі. наношу як маску на хвилин 5-10 і змиваю

Раніше ще користувалась скінорен, базірон та акнестоп, поки не війшла в ремісію, теж дієві крема.

Чи користуєтесь ви аптечними засобами?