О'L

Що нового маю від VS?

Що нового маю від VS?

Лосьйони та піжамки від Victoria`s Secret - то ще одна моя слабкість ) Я ніколи не можу перед ними встояти.

У період розпродажу на ці групи товару можу витратити купу грошей )

Цього разу з кошика по декілька разів видаляла/додавала ті чи інші товари. Потім вирішила, що треба бути більш раціональною, та залишила всього чотири позиції.

Отже, фланелева піжама у клітинку - це безсуперечно вже класика, що навряд чи вийде з моди найближчим часом. Вже маю таку з минулих колекцій у іншій кольоровій гамі. Були також капці VS під тон, але для мене вони виявились не дуже зручними.

Чорна піжамка - то літній варіант, який я вже залишу на наступний рік. Вона зроблена з модалу - то одна з моїх найулюбленіших тканин для літа. А формат піжамки у вигляді сорочки та шорт - безперечно найвдаліша ідея!

Це мій один з найулюбленіших містів із шиммером у VS. Він у мене на повторі вже кілька років поспіль. До речі, маю ще один новий з минулого року, а цей було придбано, бо спокусилась на знижку )))

Розкладати аромати по нотах не дуже вмію, але впевнена, що цей запах сподобається майже кожній дівчині. Шиммер дуже дрібний та легкий. Я не є прихильником великої кількості сяйва, та для мене саме це варіант просто ідеальний.

Це наче лімітована версія. Принаймні раніше я нічого про цей запах не чула та такого лосьйона не мала.

Виробник зазнчає, що аромат має ноти мандарину та амбри. Мандарин наче відчуваю, щодо амбри - то напевно я не дуже розумію, як вона повинна пахнути )

По якості як завжди - запах класний, тримається довго, відчувається також зволоження та живлення ) Туба виглядає дуже естетично та має оксамитову поверхню.