Nata_Po

Історія мого конкретного розчарування

Історія мого конкретного розчарування

Рекомендую ОБОВ'ЯЗКОВО свотчити десь перед купівлею і дивитись чи вам таке підійде.

Олівець дуже жорсткий та крихкий водночас. З нього дуже складно дістати пігмент і доводиться докладати зусиль, після чого олівчик ламається. І так щоразу. У мене 403 відтінок і це приємний, світло-коричневий колір, який чудово підійде блондинкам.

Детальніше читати нижче.

Я вже раніше писала про подібний мікро-олівчик від GlamBee (https://club.makeup.com.ua/post/17605/). Але, в мене його також забрала мама. Я не дуже часто корстуюсь олівцем для брів і в мене немає потреби створювати об'єм, затушовувати пігментом саму брову, бо вони в мене і так достатньо темні і виразні і я не хочу їх ще більше акцентувати. Але іноді волоски випадають і утворюються пустоти, які необхідно заповнювати. Тому варіант таких мікроолівчиків, якими якраз і модна домалювати конкретно один волосок, а не жирну лінію - ідеальний)

Мама в мене забрала олівчик від GlamBee, а будучи в магазині, я натрапила на цей олівчик від Ламель. Чомусь одразу подумала, що він буде в рази кращим і більш якісним, тому без роздумів придбала.

У мене 403 відтінок.

Олівчик має типовий вигляд. З одного боку тоненький маленький стержень, а з іншого - щіточка для розчісування брів.

На фото довжина стержня вже після одного обламування.

Я не люблю дуже м'які олівчики для брів, подібні на масло, бо вони легко можуть розмазатись та малюють доволі жирненько.

Але у всьому є межа. Щоб промалювати лінію цим олівцем треба добряче тиснути, після чого залишається червоний слід (дермографізм). І, як на мене це не дуже круто, від слова зовсім. Бо якесь відчуття наче роблю мікроблейдинг в домашніх умовах підручними засобами.

Ось це максимум, який я з могла витиснути з цього олівця.

По центру свотчів вжебачите почервоніння - це якраз від дряпання цим олівцем.

Я навіть не очікувала, що відео вийде настільки наглядним. Але тут ще все доволі непогано, бо олівчик трошки розмалювався і дав більш насичений пігмент. Проте в процесі знову зламався. Перший раз це відбулось на брові, тепер на руці.

А що, такими темпами я його завершу за тижні два. Все, як я люблю, щоб не загромаджувати полички. Купила, 3 рази помалювала, 10 поламався і можна викидати)

Як я вже писала, мала досвід з GlamBee. Він теж не суперм'який, але абсолютно комфортний для щоденного використання. Більше того, в мене навіть натяку не було на якесь почервоніння від його використання.

На фото злівабільш темніші свотчі глембі, справа ламель. Свотчі не такі контрастні, бо я їх перед тим потерла, щоб подивитись на стійкість. І той, і той олівчик трошки стирається, але це не дуже зле, бо якщо переборщили, можна пройтись щіточкою і підтушувати. Тим не менш, GlamBee все одно виглядає рівніше і цілістніше.

Дівчата, хто користується мікро-олівчиками для брів? Які є непоганої якості не за всі гроші світу?

Є продукти, які мені можуть не подобатись, я не зовсім знаходжу підхід для використання з першого разу, можливо, не мій відтінок. Чи там я очікувала супер стійкості, а не отримала її. Але тут... це просто повноцінне розчарування, ще й травматичне. Дякувати всьому, що ті обломки не попали в око.

Це, мабуть перша моя така категорична реакція, але абсолютно НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Або варто йти і тестувати в магазині, можливо, вам підійте.

Ще й сумно те, що я його придбала за 120 грн. А продукт не вартує навіть 20.

Хіба що щіточка можливо має право на користування. Але я настільки розчарована продуктом в цілому, що якось по барабану і від щіточки, яку можна спокійно купити поштучно за 5 грн, а не за 120.