wowmom

Таке просте і базове зволоження для шкіри

Таке просте і базове зволоження для шкіри

Привіт, красуні!

Для мене, бренд Farmstay - це класний варіант для знайомства з корейської косметикою, не витрачаючи купу грошей. В мене було багато засобів від цього бренду, і загальне враження дуже позитивне. Особливо, мені "зайшла" серія з керамідами - там досить непогані складники, приємні текстури, і помітний ефект на шкірі. Та сьогодні я хочу поговорити, про бестселер бренду, засіб, який часто використовують навіть візажисти в роботі, як етап підготовки обличчя до макіяжу, і просто хорошу базову сиворітку - Farmstay Collagen and Hyalurunic Acid All in One Ampule.

Таке просте і базове зволоження для шкіри

Велика банка, об'ємом аж 250! мл, якої вистачить дуже надовго, навіть якщо не економити. Всередині знаходиться прозорий гель з білими вкраплинками.

Погодьтеся, що виглядає засіб в упаковці дуже прикольно.

Якщо дивитися на склад, то перше, що хочеться зазначити, що сиворітка не містить спирту, а із типу "поганих компонентів", які сильно кидаються в очі я можу назвати лише касторову олію. Проте, моя шкіра нормально реагує на цей інгредієнт.

Гіалуронова кислота, ніацинамід, колаген знаходяться на початку списку, що свідчить про їх достатню концентрацію.

В принципі, склад досить зрозумілий.

Сиворітка має легку гелеву текстуру, та ледь помітний приємний аромат. Мені не подобається, коли в доглядових засобах відчутний сильний запах, тому в цьому плані вона мене повністю влаштовує.

Отже, я вже не молода, мені 30 років, і я маю нормальний, ближче до сухого, тип шкіри.

На фото видно, що після вмивання, обличчя трохи стянуте.

Сиворітку я наношу або після тонеру, або після зволожуючого спрею. Вона швидко поглинається, а білі вкраплення розчиняються. Скільки наносити - небагато, бо якщо переборщити, на шкірі буде відчутна липкість (типу, як після тканинних масок). Сиворітку я закриваю кремом, або СПФ, і на цьому етапі догляду за шкірою завершений.

Я не можу сказати, що після нанесення ви помодшаєте на десять років, зникнуть зморшки або прищі, але що я можу сказати - ви отримаєте класне зволоження.

Вона наче згладжує шелушіння, і додає шкірі сяяння.

І, звичайно, сиворітку можна використовувати як базу під макіяж, бо тональна основа буде "сковзить" по ній.

Я, особисто, отримала задоволення від використання, і вона класно вписується в мій щоденний б'юті-ритуал.

Влітку, коли були проблеми з водопостачанням, бо з крану текла вода жахливої якості, шкіра дивно себе поводила, сиворітка класно заспокоювала, і приводила її до ладу.

Тому в мене такі приємні вранці, і я рада, що познайомилася з Farmstay Collagen and Hyalurunic Acid All in One Ampule.

Дякую за увагу 😘