ksnklb

Мініатюри парфумів MARÊVE 🖤 Secret Sense, White Bloom, Gentle Charm.

Мініатюри парфумів MARÊVE 🖤 Secret Sense, White Bloom, Gentle Charm.

Цей допис я складала довго, адже якщо про два аромати враження склалось швидко, то про Gentle Charm я довго не могла дійти висновку, незалежно від погодних умов, зберігання і тд.
Хочу нагадати, що сприйняття ароматів, стійкість парфумів індивідуальні. І я дуже рада, що MARÊVE дослухались до покупців і тепер кожен аромат можна протестувати у таких мініатюрах та обрати свій.

Мініатюри йдуть у дуже гарному пакуванні, в коробочках. Gentle Charm йшов у подарунок до замовлення, тому тут просто пробник, який відкривається, з чорною етикеткою.
Якщо ж замовляти, то ми маємо зручні мініатюри в 5ml, які добре закриваються і у яких надійний дозатор, тобто можна кидати в сумку і не хвилюватись.
Також за усі аромати можу сказати, що особисто на мені вони не стійкі, до 3х годин.
І так, не очікуйте цікавих переходів, у цьому випадку аромат просто стає м'якшим та ніжнішим.

Мініатюри парфумів MARÊVE 🖤 Secret Sense, White Bloom, Gentle Charm.

Хто тестив Gold Champ у MARÊVE, тому легше розгадати "таємні сенси" у цьому ароматі, ну він дуже схожий на дану доглядову лінійку. Звісно, аромат не такий насичений, він легший, та все ж спочатку він сильний і так тримається декілька хвилин, а пізніше дуже різко спадає у м'який шлейф.
У ароматі відчувається конвалія, малина, маракуя, сандал дає аромату легку деревину.
Загалом, цей аромат я можу описати лише, як Gold Champ, якщо ви у захваті від цієї доглядової лінійки, можна додати і ці парфуми. Звісно, як для парфумів, цей аромат цікавіший.

Початкова нота: Груша, Квітка персика, Листя чорної смородини, Малина, Мандарин, Маракуя
Нота серця: Конвалія
Кінцева нота: Ангеліка, Ваніль, Ветівер, Сандал

Тут можна кайфанути від аромату свіжих квітів та чистоти. Цей аромат для мене виявився найбільш стійким за початковим звучанням, адже він з яскравого після нанесення плавно перетікає у м'ягші та віддаленіші звучання.
У цьому ароматі спочатку я максимально чую багато свіжих квітів, напевне свіжість все ж дає хвоя, це яскравий аромат, що плавно перетікає у одну квіткову ноту із легкою різкістю, що часто притаманна весняним ароматам.
Цей аромат дозволяє мені відчути атмосферу початку літа, коли перші рази ми дістаємо літні сукні, а в повітрі ще достатньо свіжо і можна розпустити волосся.
І з часом я почала впізнавати у ньому щось схоже до запаху лаку для волосся, але хорошого лаку.

Початкова нота: Диня, Лікер грушевий, Лілія, Мандарин, Персик, Померанц
Нота серця: Жасмин, Конвалія, Мускус, Нарцис, Орхідея, Слива, Флердоранж, Фіалка
Кінцева нота: Амбра, Геліотроп, Ожина, Хвоя

З цим ароматом мені було найважче, адже він на мені зникає дуже швидко, через що я не встигаю зрозуміти хоча б щось у ньому.
Так, після нанесення це яскравий теплий, ніжний та солодкий аромат, може нагадати щось кокосове, думаю тут це дає карамель. А потім він обривається і я відчуваю лише дуже легку жасминову віддушку.
Мені справді подобається початок цього аромату, але далі у нас з ним діло не йде.

Початкова нота: Грушевий нектар, Чорна смородина
Нота серця: Ірис, Апельсин, Жасмин
Кінцева нота: Геліотроп, Карамель, Мигдаль, Праліне