SomovaFM

Нестандартний дифузор-розпилювач

Нестандартний дифузор-розпилювач
Нестандартний дифузор-розпилювач
Нестандартний дифузор-розпилювач

В пошуках невеличкого та гарного, що немало важливо, розпилювача натикнулась на ці плячешки по 45мл.

Гарний дизайн, декілька кольорів на вибір, звичайно ж обрала свій улюблений - фіолетовий 💜

При отриманні в мене стався конфуз. Усі деталі прийшли окремо і я одразу ж вирішила скласти його до купи і перевірити як легко буде натискатися розпилювач. Натискається він дійсно легко, але відкрити його назад я не змогла. Ніхто не попередив, що пляшечка одноразова. А закрила я її порожньою😩 Дуже довго ковиряла її ножицями поки все ж не видернула паличку, налила рідину і знов закрила. Все гарно працює і вдруге відкрити вже було легше. Тепер в мене багаторазовий дифузор 😁

В комплекті до дифузора йшла маленька леечка, нею зручно його наповнювати, так як горлишко доволі маленьке. Пляшечка пластикова, як і корпус. Дуже зручна плоска форма, вміщається в руку та влазить у найменшу мою сумочку.

Але все ж зрозуміла, що це також великий об'єм для парфумів з собою. Так як часто змінюю аромати, випшикати їх не встигаю як хочу вже новий аромат, а наливати меньше в такий об'єм не продуктивно, треба шукати щось меньше. І я такий знайшла оптимальні пляшечки, але про них згодом.

Ці ж дифузори вирішила наповнювати антисептиком. Дуже зручно та економічно. Розпилювач досить сильний і пару натисків цілком вистачає аби обробити руки, а рідина розходжується повільно.