olgatyshchenko

Я більше НЕ буду купувати одноразові бритви.

Я більше НЕ буду купувати одноразові бритви.

Ви задумувались про те, скільки одноразових станків для бриття викидається кожного дня? Я хотіла знайти про це хоча б якусь інформацію, але в мене не вийшло. Але всі ми знаємо, що ця цифра дуже невтішна. Вже не кажу про інший пластик.. Тому я вирішила взяти ситуацію в свої руки і відмовитися від покупки таких засобів. Натомість я придбала цю чудову багаторазову бритву від бренду Wilkinson.

Вона продається в комплекті з 5 змінними лезами, які можна також придбати окремо. Упаковка придатна до переробки - папір та pet-пластик.

Я більше НЕ буду купувати одноразові бритви.
Я більше НЕ буду купувати одноразові бритви.

Бритва пластикова, але в даному випадку для мене це добре - зі сталі можуть заржавіти. Всередині є металева паличка, яка надає трохи важкості. Так що конструкція не пуста, в руці тримати комфортно.


Якщо хтось не знає, як вставляти в неї леза, то покажу фото. Відкрутити треба там, де намальована стрілочка. Далі зверху просто кладеться лезо і накриєваться іншою деталлю. Потім все це закручується там, де ми відкрутили, але вже в інший бік. Ваша еко-бритва готова!) Головне бути обережним.

Бриє вона дуже добре, навіть краще, ніж одноразові з трьома лезами (особисто для мене). Обов'язково куплю таку для чоловіка і буду радити своїм знайомим. 💚♻️