L’Oréal Revitalift Vitamin C 🧡
Повний відгук після двотижневого користування серією засобів з вітаміном С ✨
Ось і прийшов час на повний відгук про серію Лореаль з вітаміном С ☺️
Використовуючи продукти кожен день, я зробила певні висновки, о яких розповідаю далі 🧡
Тип моєї шкіри: влітку комбі, в інші пори року - нормальна, агресивні кислоти можуть пересушити , досить чутлива , тонка.
L’Oréal Revitalift Vitamin C Cleanser
Не знаю чому виробник називає цей засіб пінкою, для мене це гель для вмивання ✨
- Має приємний кислотний аромат
- одного натискання вистачає на все обличчя
- піниться добре
- змивається легко не залишаючи плівки чи нальоту
Деякі нюанси:
Я спочатку використовувала гель 2 рази на день иа помітила після декілька днів застосування - сухість обличчя. Тому я почала його використовувати 1 раз в день ввечері , сухість він не викликав.
Подібний гель Лореаль з гліколієвою кислотою , нажаль , викликав в мене прищики та дуже сушив шкіру , і то влітку коли моя шкіра трошки жирніша ніж звичайно , але цей гель такої реакції не викликав 👌🏻
Сиворотка з вітаміном С 🍊
Я не прям фанат сивороток, часто їми пропитані тканинні масочки, які я часто використовую, тому сиворотка зазвичай є в бьюті-рутині, але це не самий мій маст-хев продукт.
Ще, це індивідуальна реакція моєї шкіри, я не люблю та мені не підходять сироввтки де написано "супер зволоження" , "мега зволоження" і подібне , тобто ефект супер зволоження шкіри викликає прищики (часто такі сироватки є у корейскій косметиці).
Сиворотка має зручний дозатор, але як помітили дівчата в відгуках раніше, то не дуже доречний для вітаміна С, бо він дійсно окисляється та може втрачати свою ефективність.
Виробник рекомендує використати продукт за 3 місяці.
- Сиворотка має приємний легкий аромат та дійсно пахне аскорбінкою)
- вбирається дуже швидко
- легка липкість присутня, але недовго
- прекрасно прибирає міні запалення
- трошки шліфує рельєф
- якщо є подразнення - може пекти
- не викликала ніяких негативних емоцій )
- зволоження від неї мінімальне. Для мене це плюс , для когось можливо мінус.
- друже з кремами , спф (з цієї серії), з макіяжем
Я задоволена цією сироваткою, якщо зволоження недостатньо - я просто додаю більш живильний крем в бьюті раціон )
Якщо потребуєте сильного зволоження - саме ці сироватка не підійде , в неї трошки інші характеристики.
Флюїд з спф 50
Цей флюїд - моя нова любов 💕
Я навіть не знаю , що написати такого спірного про нього - бо все тільки хороше приходить на думку 😍😁
- Флюїд має легку рідку консистекцію
- вбирається майже моментально
- ефект на шкірі : шкіра матова, але має легке сатирові сяяння , хоча видимих світловідбиваючих частинок в кремі немає
- друже з макіяжем прекрасно , навіть в спеку
- не викликає подразнень , печіння , нових висипів
Цей продукт я точно повторю, він мені підійшов на 101%!
👌🏻 Можу порівняти з Спф 50 такого формату: ля рош позе, гарн'є (серум), шісейдо. У Лореаль фініш схож на Шисейдо, там також такий приємний матовий сатин на шкірі.
Масочка з вітаміном С
Я люблю тканинні чи гідрогелеві маски, користуюсь часто.
Саме ця маска приємна, але вона наче пропитана саме сивороткою з цієї колекції 😁
Досить освіжає шкіру, тонізує, має легкий ліфтинг ефект ✨
Як sos-засіб для шкіри - працює швидко і без нарікань)
p.s я чогось навіть не додумалась сфоткати полотно маски)))
Висновки про всю серію:
Диво , але вся серія ідеально підійшла до мого типу шкіри, я бачу тільки хороші результати , зволоження мені вистачає зараз (при умові користування гелем тільки ввечері ), нові висипання не з'явились , чорні точки що були - зменшились в наявності , тому залюбки буду продовжувати користуватись цими продуктами 💛
Коментарі (0)