danabeauty

Гідрофільний бальзам Needly Mild Cleansing Balm

Гідрофільний бальзам Needly Mild Cleansing Balm

Вирішила поповнити свою колекцію гідрофільних засобів, а так як Needly має мініатюри - це вдвічі чудово ☺️ обожнюю,коли можна потестити засоби не купуючи повнорозмірні банки)

Універсальний очищуючий засіб на основі рослинних масел, яке швидко розчиняє водостійку косметику, видаляє сонцезахисні засоби, надлишки шкірного себума, пил та інші забруднення, не порушуючи при цьому захисний бар’єр шкіри.

За рахунок відсутності агресивних ПАР прекрасно підходить для очищення шкіри з підвищеною чутливістю і ослабленою бар’єрної функцією.

На першій етапі бальзам тане від тепла рук і перетворюється в масло, а після контакту з водою – в молочко, яке легко змивається.

Розроблене для всіх типів шкіри, бальзам містить в своєму складі суміш легких натуральних олій, насичених вітамінами і антиоксидантами, які завдяки своїй схожості з шкірним жиром, проникають глибоко в пори і розчиняють забруднення.

Основу складає масло камелії, яке містить олеїнову та лінолеву кислоти, що дозволяє зміцнити гідроліпідну мантію шкіри.

- зручний міні об'єм для тестування та в дорогу (10мл), якого вистачає на довго, також є повнорозмірний об'єм 120 мл

- мінімалістичний дизайн

- добре розчиняє стійкий макіяж, сонцезахисний крем

- гарно емульгується з водою

- не залишає плівки на обличчі

- має виражений запах (в доглядових засобах для обличчя я таке не люблю, але тут я в захваті від нього - легкий аромат чайного дерева)

- висипання не провокує

Сміливо можу рекомендувати!👍🏻