Iryna Koval

Moroccanoil Repair

Moroccanoil Repair
Moroccanoil Repair
Moroccanoil Repair

Якщо ви маєте пошкоджене волосся або хочете зберегти його здоровим і сильним, Moroccanoil Repair - це чудовий вибір. А також не забудьте насолодитися чудовим ароматом продуктів, який зробить вашу доглядову рутину ще приємнішою.

Шампунь має густу консистенцію, гарно піниться.

Аромат притаманний усім засобам Moroccanoil - свіжий, схожий на чоловічий парфум, але мені надзвичайно подобається такий запах, одразу нагадує якісь салонні засоби чи процедури.

Я регулярно користуюсь феном, тому зі всіх лінійок підібрала собі саме Repair, щоб зберегти силу та здоровий вигляд волосся.

Засіб делікатно й ефективно усуває з волосся всі забруднення, забезпечує йому належне живлення та відновлює не тільки посічені кінчики, а й зламані волосяні волокна.

Арганова олія та кератиновий протеїн роблять волосся сильним, пружним і належно зволоженим, а також полегшують його укладання.

Консистенція густа, легко наноситься на волосся.

У парі з шампунем цей засіб мені надзвичайно сподобався, волосся буквально вдихає нове життя після використання. Він відновлює пошкоджені волосяні волокна, надає волоссю необхідного живлення, полегшує розчісування й укладання.

Кондиціонер містить арганову олію, яку недарма називають марокканським золотом. Переконайтеся в її ефективності самі – й отримайте у винагороду ідеально доглянуте, блискуче й м'яке на дотик волосся.