Зубна паста з папаїном 🦷
Pierrot Whitening
На спеціалізованій стоматологічної події я познайомилось з новою для себе зубною пастою Pierrot Whitening, яка у складі має загадкову складову, яку я ніколи раніше не бачила в зубних пастах - папаїн.
Папаїн - це рослинний протеолітичний фермент, який у великій кількості міститься в незрілих плодах папаї.
Зустріти цю речовину можна у:
- відбілюючих незмивних засобах
- в косметиці для уповільнення росту волосся
- в зубних пастах
- в ензимних пілінгах
У складі зубних пастах він здатний м'яко і ефективно очищати зуби і ясна від залишків їжі і нальоту, запобігати фарбуванню зубів і делікатно відбілювати їх, а також покращувати гігієну порожнини рота.
Я придбала цю зубну пасту, щоб спробувати і з того часу регулярно замовляю її на MAKEUP.
Виробник: Іспанія
Особливості: для делікатного відбілювання зубів без пошкодження емалі.
Консистенція і смак: паста білого кольору, добре піниться. Дуже легкий освіжаючий смак.
Мої враження. Паста доволі добре очищає зуби від нальоту. Зуби не стали білосніжними як у ляльки, але незначний відбілюючий ефект присутній. Після гігієни однозначно довше тримається ефект.
Але є 1 причина, через яку я цю пасту використовуватиму регулярно у своєму догляді (чергую декілька паст).
Два роки тому на одному зубі нижньої щелепи з'явилася невелика темна пляма. Стоматолог ретельно перевірила це місце зробила висновок, що це через тертя зубів. Це місце чутливе до кислих продуктів, без яких я не можу жити. Саме ця паста допомогла зробити пляму світлішою, і я більше не маю неприємних відчуттів у цьому місці.
Коментарі (0)