kudriashka_ela

Сироватка з ніацинамідом від SIMPLE💗

Завжди цікавилась різними доглядовими засобами і багато читала про них...

Взагалі в мене планах підібрати повноцінний догляд для обличчя...

Отож я вирішила, що мої 20 вже давно прийшли і я рухаюсь до напрямку 25+, пора вже починати нормально доглядати за обличчям...

Вирішиала придбати якусь сироватку ...Передивилась тисячу і одне відео...

Походила по відомому всім магазинчику і вирішила спробувати сироватку від Simple..

На цей бренд багато позитивних відгуків, особливо на міцелярну воду та тоніки....

І знаєте таргет працює дуже добре, після того, як я придбала цю сироватку, мені почали попадатись відео саме про неї...

Вирішила спробувати на своїй шкірі...В магазині було 3 види цієї сироватки:

• З вітаміном С+E+F
  • З гіалуроновою кислотою + вітамін В5
  • З ніацинамідом 10%+вітамін B3

Я вирішила,почати знайомство з ніацинаміда...

Сироватка з ніацинамідом обіцяє вирівняти тон обличчя, зменшити вироблення шкірного сала,мінімізувати розширені пори, заспокоїти шкіру.

Ці всі три сироватки являються сироватками-бустерами, тобто діють відразу і ефект помітний з першого використання.

І особисто в мене всі ці обіцянки сироватка виконала, навіть мені здається стали менш-помітні плями від прищів,які я колись надавила.

• Обʼєм сироватки: 30 мл

Мені особисто вистачило на приблизно 1,5 місяці. Використовувала спочатку тільки на ніч, а пізніше і вранці, і ввечері.

• Консистенція - не сильно рідка тектура, як гелева, приємна при нанесенні.

Мені консистенція сподобалась, вона не прям як вода, но і не як крем, щось типу флюїда.

• Термін придатності: 9 місяців після відкриття.

Якщо використовувати відразу, то вистачає до двох місяців.

• Відчуття: Приємна, але злегка липка шкіра. Присутня легка липкість, якщо закрити сироватку зволожувальним кремом, липкість зникає. Ефект зволоження і вирівнення тону помітно з першого використання. На фото нижче не сильно помітно, але шкіра більш зволожена та жива. До речі вона ніби матує, але одночасно виглядає, ніби шкіра світиться зсередини.
  • Запах - присутній,але легенький, не сильно відчутний. Мені нагадує запах попкорна😅

Загалом за півтори місяця використання мені вона цілком сподобалась. Добре підійшла до мого типу шкіри. Планую придбати ще раз цю сироватку та спробувати інші.

Взагалі хочу спробувати інші продукти бренду.

Чи знайомі ви з цим брендом та з якими засобами?