ksnklb

Бальзам для губ від Simply Care 👄

Думаю, цей бальзам кожен бачив в аптеці) Моє знайомство з ним почалось у період коли я захворіла і губи стали дуууже сухими. Звичайні "декоративні" бальзами не допоможуть у цій ситуації, усі бальзами закінчилися, а з Laneige вдень не комфортно, коли потрібно пити багато води, чаю. Тому попросила мені купити звичайну гігієнічну помаду і коли я побачила надпис spf 15, стало дуже смішно (з ліжка майже не вилазила).
Загалом обіцянки виробника тут звичайні, нічого нового.
Пакування також звичайне, бальзам йде у окремій упаковці білого та рожевого кольору, з принтом обліпихи.
Такий же принт на ковпачку, наклейка хороша, має приємну текстуру. Ковпачок не злітає.
На сайті вказано, що алергікам потрібно підходити до цього засобу з обережністю.

Стік звичайний, не тече, не твердий, у контакті з губами підігрівається і легко наноситься на губи.
Запах яскравий, з різкістю, то віддає журавлиною, то малиною, але приємний, на губах відчувається не довго (напевне ніс звикає).
Коли губи дуже сухі бальзам поглинається швидко і не відчувається на губах, залишаючи зволоження.
Коли губи вже в нормальному стані, то на губах відчувається легким шаром приблизно 2-3 години, поки не поглинається повністю.

По ефекту: Доволі звичайний результат, але він мені допоміг у цей не простий період, тому дякую). Насправді, поки користуватись цим бальзамом, поновлюючи час від часу, губи будуть у нормальному стані, зволожені, менше тріщин, м'які.
Як впорався із сухістю? Чудово, дуже швидко зволожив губи, прибрав більшість тріщинок та відчуття сухості.
А ще час від часу у мене з'являється шкідлива звичка кусати губи і з цими ранками бальзам також впорався, звісно, не з першого разу, але заживив їх швидко.
Як висновок, бальзам доволі звичайний, дає хороший результат у період його використання, такі бальзами хочеться порозпихати по кишеньках, щоб завжди мати під рукою. Мінус для мене в запаху, він приємний, але у засобах такого типу люблю слабкі запахи.

Якщо коротко, то для бюджетного бальзаму склад не поганий, є регенеруючі, зволожуючі компоненти, олійки (Хоча більшість в кінці складу), є складники, що будуть захищати ніжну шкіру на губах. Та... може я щось не зрозуміла, але де санскрін?

Олія Оливкова – рослинна олія, що виготовляється з плодів європейської маслини. За жирнокислотним складом оливкова олія є сумішшю тригліцеридів жирних кислот з дуже високим вмістом ефірів олеїнової кислоти. Підвищує еластичність шкіри, живить.
Полібутен – це органічний полімер, виготовлений із суміші 1-бутену, 2-бутену та ізобутилену. Альтернатива мінеральній олії, пом'якшувальний агент.
Гідрогенізована Рослинна Олія – використовується як пом'якшувач у косметичних рецептах для пом'якшення шкіри/волосся, утворює на поверхні шкіри бар'єр, який зменшує втрату вологи.
Бджолиний Віск – речовина, що виробляється особливими восковими залозами, розташованими на стернітах робочої бджоли. Віск добре всмоктується шкірою і додає їй гладкого і ніжного вигляду.
Масло Ши – рослинна олія, яку добувають із насіння дерева ши. Має загоюючі властивості, зволожує, пом'якшує шкіру.
Ізопропілміристат – суміш етерів пропан-2-олу та насичених жирних кислот (головним чином, міристинової). У фармацевтичній технології використовується як нежирна пом’якшувальна речовина, яка легко абсорбується шкірою, та як складовий компонент напівтвердих основ, як розчинник багатьох АФІ у ЛП для місцевого застосування. 
С 12-15 Алкілбензоат – це синтетичний інгредієнт, який використовується як пом'якшувальний і поліпшуючий текстуру агент в різних косметичних засобах і засобах особистої гігієни. 
С 30-45 Алкілдиметилсіліл Поліпропілсілсесквіоксан – це силіконовий віск з температурою плавлення 66°C. Він поєднує в собі фізичні та хімічні характеристики силіконового воску з силіконовою смолою, наприклад покращену неперенесення. Він є модифікатором реології та текстури емульсій «олія-у-воді» та «вода-в-маслі», а також безводних гелів та структуруючого агента для стіків, особливо помад.
ПЕГ-75 Ланолін – модифікована форма ланоліну, універсальне водорозчинне неіонне ПАР, зволожувач, живильний агент, емульгатор і м'який очисник.
Карнаубський Віск – віск з листків пальми Copernicia cerifera. Використовують для засобів, де потрібно зробити глянцеву поверхню, віск гіпоалергенний.
Токоферил Ацета – ацетат вітаміну Е, є синтетичною формою вітаміну Е. Це складний ефір оцтової кислоти та α-токоферолу.
Екстракт Алоє – має заспокійливі та зволожуючі властивості.
Олія квітів лаванди – має регенеративні, зволожучі властивості.
Олія Лимону – має пом'якшувальні, розгладжуючі, відбілюючі властивості.
Олія Плодів Ванілі – має зволожуючі, пом'якшувальні, живильні властивості.
Віддушка – ароматизатор.
Феноксиетанол – органічна сполука, що часто застосовується в якості антибактеріального агента в засобах для догляду за шкірою та у сонцезахисних засобах. Феноксиетанол - універсальний консервант широкого спектру дії.
Етилгексилгліцерин – консервант, емолент, протидіє росту й розмноженню бактерій.
Лімонен – ароматизатор, зазвичай використовують для надання аромату апельсинів.
Ліналоол – спирт, що належить до терпеноїдів, ароматизатор.
Цитраль – належить до антисептичних засобів. При місцевому застосуванні діє як знеболювальний та протизапальний засіб. Має запах лимону.
Цитронелол – ароматизатор.
Гераніол – ароматизатор, дає аромат троянди.
Гексілціннамаль – ароматизатор, дає аромат жасмину.