Ya Yana

Малюк-рятівник

Малюк-рятівник

Два слова про дезодоранти та антиперспіранти. Впевнена, що більшість знає в чому різниця, але додам уточнення, про всяк випадок.

Дезодорант — це пахучка. Він маскує запах поту, просто робить його тихіше, виводячи свій приємний аромат на перший план.

Антиперспірант — це засіб, який блокує надмірне потовиділення, усуває бактерії, які провокують запах і діє більш глибоко.

Можна поєднувати їх у своїй рутині, залежно від погоди чи активностей. Але, якщо ви користуєтеся одним засобом і він «перестав працювати», то перевірте, можливо ви користуєтеся саме дезодорантом, а при високому навантаженні чи спеці +30 він не завжди допоможе.

Отже, колись я перепробувала усі можливі жіночі дезодоранти, не маючи знань, що описала вище. Все вони «не тримали» мене весь день, бісили і викликали розчарування. Подруга порадила спробувати усім відомий Old Spice із вовком, що є улюбленцем багатьох чоловіків та жінок. В нього аромат такий приємний, нагадує солодкий лимонад. Я взяла його і ми багато років були разом. Він витримував все і не підводив. Я запевняла всіх, що краще за цей засіб немає у світі, ну то й що, що він не антиперспірант.  Але, цього літа ми всі згадали, яким безжальним може бути сонечко. Я перевдягалась кожну годину, бігала в душ N-кількість разів і обирала найкоротші маршрути від приміщення з кондиціонером, до приміщення з кондиціонером.

Моя улюблена пахучка з вовком, яку я радила усім і кожному перестала для мене працювати і я почала шукати альтернативу. У спільноті мені трапився не один пост про Babe Laboratorios Roll-On Deodorant. А потім у стрічці тіктока якась мила дівчина нагадала про те, як працюють антиперспіранти та дезодоранти. Повний match! треба брати.

Тут сталося нове кохання, але про все по черзі.

Перше враження. Це хто тут у нас такий малюк? Саме так я подумала, коли взяла його до рук. 50 мл — це класичний об’єм для такого продукту, але сам флакон цього антиперспіранту дуже компактний, а ролик досить маленький. Це не викликало жодних незручностей, скоріше навпаки. На фото з долонькою прошу зауважити, що мої ручки не назвеш мініатюрними. 😅

Рідка та прозора консистенція. Коли вона вбирається, на шкірі просто не лишається нічогісінько. Ніякої липкості, жирності чи білого порошку. Нічого. Це абсолютний плюс. Читала коментарі, що вбирається він досить довго, але в мене такої проблеми не виникло.

Слідів на одязі від цього продукту я не помітила і його ефект дійсно вражає. Цілковитий комфорт протягом дня, шкіра не волога, запаху немає, сухості чи подразнень теж. Навіть, коли нанесла його після гоління, то не відчула печіння, до якого вже звикла.

Аромат. Пахне чистотою та пудрою, зовсім не нав’язливий, не відчуваю його на собі протягом дня.

Склад. Містить бісаболол, який дбає про шкіру, пом’якшує та розгладжує її. Виробник запевняє, що підійде для чутливої шкіри, адже не має спиртів та інших агресивних компонентів, але це індивідуальна історія. 

Отже, я можу назвати цей продукт чудовою знахідкою, яка лишиться зі мною надовго.