Daniela P

Гігієнічні бальзами💄

Гігієнічні бальзами💄

З приходом осені і взагалі більш холодної пори року губи потребують зволоження, як і все обличчя...

Перепад температур, сухе повітря, вітер - все це приводить до сухості та лущення губ...

Я користуюсь найчастіше 3 засобами:

  • 1 - відомий всім бальзам Pure Paw Paw Ointment

Бальзам має жирненьку текстуру. Безліч ароматів - до кольору, до вибору. Чимось нагадує по ефекту вазелін. Зволожує добре. Зазвичай наношу товстим шаром на ніч,як масочку для губ. До речі класичний мені здається кращий.

  • 2 - найпопулярніший і мені здається найулюбленіший - Carmex Lip Balm.

Я зазвичай купую класичний в тюбику.В тюбику обʼєм - 10 гр, в круглій баночці - 7,5гр. Зволожує дуже класно. Ще такий легкий вітерець по губах. Загалом Кармекс мій найулюбленіший. Чесно інколи наношу точково на прищики, то ніби знімає запалення. Не знаю чи то так можна, але прищики сходять скоріше.😅 В нього тоже є декілька видів смаків та навіть упакувань. Мені ще дуже подобається Кармекс з вишенькою. Він неймовірний. Але і класичний дуже крутий. На губах відчувається комфортно,немає відчуття жирності,ніби вазелін. Інколи використовую,як блиск. Але говорять, що Кармекс викликає звикання і користування на постійні основі зменшує його ефективність.

  • 3 - нікому не відомий - Rituals lip balm.

На сайтах такий ніде не бачила. Мій куплений в Чехії. Упакування у стіку. Має ментоловий аромат. Зволожує посередньо, але прикольна прохолода на губах. В сумочку закинути чудово.

Загалом зараз така пора, що настав час зволоження не тільки шкіри обличчя, а і губ.

Дуже класна масочка для губ, яка відновлює за одну ніч - відома всім Laneige.

А якими засобами ви користуєтесь?