Колотило Тетяна

Гідрофільний бальзам, який закохує

Гідрофільний бальзам, який закохує

Я купила цей бальзам весною за порадою косметолога і вистачило його на 3 місяця. За текстурою він нагадує суфле і має дуже приємний трохи цитрусовий аромат. АЛЕ головним є те що він прямо тане на обличчі і ти це відчуваєш, що робить вечірню рутину неймовірно приємною. Також він може слугувати ідеальною базою для масажу гуаша, а олії та пом'якшуючі компоненти ефективно розчиняють макіяж, не подразнюючи шкіру.

До того мала гідрофільну олійку, але ніколи не любила їй користуватись, тому використовувала скоріш щоб зняти дуже стійкий макіяж, проте цей бальзам повернув мені віру в гідрофільні засоби.

Гідрофільний бальзам, який закохує

Наносити теплими руками на сухе обличчя (не вологе, це важливо), проходимось по шкірі (не треба забувати про зону біля росту волосся, низ підборіддя), масажуємо ретельніше проблемні ділянки. Потім намочити теплою водою та масажними рухами змивати. Бальзам стане нагадувати молочко при контакті з водою) Довго тримати на шкірі не треба, це звичайне умивання, тільки іншим засобом. Після цього можна вмитись змичайним засобом для вмивання. Таким чином це буде двохетапне очіщення шкіри, де спочатку розчиняється SPF, залишки макіяжу та інші забруднення, а потім гелем чи пінкою йде ретельне очищення і вмивання шкіри.

Активні компоненти:

Соняшникова олія, олія абрикосових кісточок, олія бабасу, олія бергамота, олія герані