Blondie_rs

Чи справді він такий класний, як про нього говорять? Тонер з екстрактом астрагалу від Pyunkang Yul

Чи справді він такий класний, як про нього говорять? Тонер з екстрактом астрагалу від Pyunkang Yul

Привіт! Колись про цей тонер гудів весь інтернет. Всі в моєму колі спілкування його хвалили-вихваляли, ну і я піддалась та замовила собі одразу у форматі 100мл. Тож спершу давайте розберемось, як прочитати назву цього бренду, адже для мене вона здавалась катастрофічно складною, як і марка автомобілів Koenigsegg. До пори до часу, поки ми не розберем слово по буквам, це справді може бути проблемою. Отже, знайомтесь - П'юнканг Юл (деколи ще чула Юль). Доволі перспективний корейський бренд доглядової косметики, який все ж націлений більше для людей з пост-акне або просто досить проблемною та чутливою шкірою. Одразу проспойлерю, хоч так робити не бажано 👀 У мене був ще крем, який абсолютно моєму типу шкіри не підійшов. Глянувши на моє обличчя, ви очевидно спитаєте: "Та що ж тобі там могло не підійти?". Але все питання у відчутті та підтримані мого комфортного стану шкіри. Також я мала пінку з низьким рівнем рН, і вона мені просто видалась безтолковою.
Та, знову ж таки наголошую - косметика дуже індивідуальна, тож якщо я сварю - не означає, що вам ці продукти не підійдуть 😉

Екстракт Астрагалу, що міститься в складі продукту, є надійним "імунним щитом", що підвищує захисні властивості шкіри. У народі він отримав назву "трава життя". Антиоксидантна властивість – запорука успішного ефекту anti-age косметики.

Одразу кажу - дуже незручна кришечка. Так, вона надзвичайно плотно защолкується, що продукт аж ніяк не протече. Але, деколи можна вивернути ніготь, чи боляче затиснути палець, щоб відкрити цю чудо-банку. А зранку спросоння можна взагалі не відкрити її 😁 Тож, за це я мінусую, бо деколи навіть не хочеться її брати з поясненням у голові: "Ой, та вона там так туго відкривається...". Хоча, бутилочка дуже стильна та має темно-синій благородний колір.

Оскільки це тонер, формула в нього більш густа, в'язкіша порівняно із тоніком. Коли я його придбала - я взагалі не зрозуміла, що відбувається. Як пізніше виявилось, якщо наносити більш густий продукт на ватний диск та протирати обличчя - тонер буде залишати липкість та дискомфорт на шкірі. Так у нас відбулось із ним знайомство, в результаті якого я відставила продукт, не зрозумівши, що проблема перш за все у способі нанесення. Найкраще впитувати тонери долонями безпосередньо в обличчя. Таким чином він дуже гарно поглинається шкірою та не залишає дискомфорту на обличчі.

Щодо особистих вражень, скарг та зауважень можу сказати лиш одне: мені він ніякий. Так, тонізує злегка шкіру. Трішки зволожує. Але при постійному користуванні шкіру аж ніяк не покращує. Деколи навіть здається, що він розмножує прищики , адже тоніки та тонери я періодично в рутині видозмінюю. Тож, відслідковую процеси, що відбуваються на підборідді, бо це моя найбільш вразлива зона.

Загалом, тонер я рекомендувати не можу. Повторювати його точно не буду, бо зовсім не бачу в ньому ніякої користі.