alena.rosee

Світовий бестселер Lanolips 101 Ointment Superbalm

Світовий бестселер Lanolips 101 Ointment Superbalm

Lanolips 101 Ointment Multipurpose Superbalm - вже досить давно завоював свою популярність , але в мене з'явився викинулося році досить випадково )

Це мега чистий продукт якому ви можете знайти 101 використання (так каже виробник) 💛

Що ж це таке ?

А це багатоцільовий бальзам від австралійського бренду Lanolips, відзначений бвльше ніж 50! Світовими нагородами.

Його 100% натуральна формула виготовлена ​​з найультрачистого медичного ланоліну бренду Лано, відомого як Nature's Wonder Moisturiser™ (запатентована речовина), який має таку молекулярну структуру, що дуже нагадує та майже імітує ваші власні підшкврні жири.

Куди його можна застосувати?

А його можна використовувати:

• для відновлення потрісканих губ
  • для сухої кутикули
  • При свербіннях шкіри
  • При ламких нігтів
  • При укусів комах.
  • Для колін та ліктів
  • при будь-якому шелушинні після кислот
  • при легких алергічних дерматитах
  • навіть зволожувати кінчики волосся
  • і швидке відновлення шкіри навколо очей

Шкіра зволожена , відновлена , шовковиста 💛

У цього бальзаму вологозахисна формула утримує 400% своєї вологи (таке інфо від виробника).

Не містить штучних барвників, ароматизаторів, парабенів, вазелінів, PEG, мінеральних масел і сульфатів. Нічого не натурального не містить )

Запаха не має, використовується досить економічно.

Не тестовано на тваринах. Вегетаріанське.

Можна і для алергіків, для малюків і навіть немовлят (мазати всякі дерматити), для годуючих мам.

Зроблено в Австралії.

З мінусів:

- маленький об'єм , в тюбику 15 грам

- важко у нас купити просто в магазині , немає

в наявності

- ціна досить висока , за 15 гр просять 15 євро )

але якщо так подумати , то якісь мазі в аптеці так і коштують приблизно .

Я дуже задоволена цим бальзамом, він набагато краще та ефективний, чим знаменитий єгипетський крем (колись писала про нього, той що з США) і можу його рекомендувати ✨

Чи пробувати ви щось таке?