Світовий бестселер Lanolips 101 Ointment Superbalm
Розповідаю , що це за диво-тюбик та чи потрібен він вам ✨
Lanolips 101 Ointment Multipurpose Superbalm - вже досить давно завоював свою популярність , але в мене з'явився викинулося році досить випадково )
Це мега чистий продукт якому ви можете знайти 101 використання (так каже виробник) 💛
✨✨✨
Що ж це таке ?
А це багатоцільовий бальзам від австралійського бренду Lanolips, відзначений бвльше ніж 50! Світовими нагородами.
Його 100% натуральна формула виготовлена з найультрачистого медичного ланоліну бренду Лано, відомого як Nature's Wonder Moisturiser™ (запатентована речовина), який має таку молекулярну структуру, що дуже нагадує та майже імітує ваші власні підшкврні жири.
Куди його можна застосувати?
А його можна використовувати:
- для відновлення потрісканих губ
- для сухої кутикули
- При свербіннях шкіри
- При ламких нігтів
- При укусів комах.
- Для колін та ліктів
- при будь-якому шелушинні після кислот
- при легких алергічних дерматитах
- навіть зволожувати кінчики волосся
- і швидке відновлення шкіри навколо очей
Шкіра зволожена , відновлена , шовковиста 💛
У цього бальзаму вологозахисна формула утримує 400% своєї вологи (таке інфо від виробника).
Не містить штучних барвників, ароматизаторів, парабенів, вазелінів, PEG, мінеральних масел і сульфатів. Нічого не натурального не містить )
Запаха не має, використовується досить економічно.
Не тестовано на тваринах. Вегетаріанське.
Можна і для алергіків, для малюків і навіть немовлят (мазати всякі дерматити), для годуючих мам.
Зроблено в Австралії.
З мінусів:
- маленький об'єм , в тюбику 15 грам
- важко у нас купити просто в магазині , немає
в наявності
- ціна досить висока , за 15 гр просять 15 євро )
але якщо так подумати , то якісь мазі в аптеці так і коштують приблизно .
Я дуже задоволена цим бальзамом, він набагато краще та ефективний, чим знаменитий єгипетський крем (колись писала про нього, той що з США) і можу його рекомендувати ✨
Чи пробувати ви щось таке?
Коментарі (0)