alena.rosee

Викидушки парфумерні 🛍️

Викидушки парфумерні 🛍️

Продовжую тему викидання непотрібного, то ж на черзі парфуми))

Вчора зайшла до мами та ми робили ревізію в її парфумерній тумбочці. 😁

Майже на половині флаконів, всі ці переїхали до мами, окрім Москіно, у неї є повний, тому розповідаю що мені сподобалось )))

Moschino Moschino - не фрешами та медведиками єдиними, у Москіно є аромат справжній скарб!

Собі беру іноді, мама його обожнює, хоч аромат і "старої школи парфумерії" але пахне сучасно і зараз, як золото у флаконі, звучить "дорого-богато-святково".

Про нього буде окремий допис, бо ми знайомі з ним десь років 20 🤪🫢

Аромат виробляється у зручних форматах 25, 45, 75 мл.

Cartier La Panthere

Наче і моя піраміда, і все що я люблю, але є але... мабуть абрикос дуже пудровить.

Сам аромат нереально жіночний, дзвінкий, шлейфовий.

Флакон гарний, всередині силует Пантери.

Dior Jadore edp - класика жанру, трошки вже набрид)

але дуже подобається його минулорічний фланкер без спирту, де рідина білого кольору, його записала в хотілки))

Shock-In-Scent For Women Police - у цього бренду люблю черепки, не так за аромати, як за флакони, але цей аромат з іншої серії))

Ну по-перше сам флакон та його ковпачок розроблені мабуть для мазохістів...😁 тому що ковпачок настільки тугий, що дуже важко відкрити флакон, а шипи на ковпачку реально гострі! Хто таке видумав не знаю)))

По-друге сам аромат, якщо стисло, то це білий зацукрований мигдальний мед.

Дуже густий, терпкий, влітку взагалі як патока. Не дуже мій напрямок.

Kilian Paris Flower of Immortality - давній рефіл, реально древній.

Так, до перевипуску у Кіліан були такі пакування у рефілів. так сказати зовсім не презентабельні )))

Аромат можно було перелити у флакон, атомайзер чи фірмовий аромайзер, якщо він є)

Сам аромат казковий і ніжний, неначе весняний персиковий сад в якомусь фантастичному місті де прогулюються Феї чи Принцеси, зовсім без солодкості, досить роскішно звучить , особливо в холодну погоду.

🌸

Rasasi Romance - ой, взагалі не моє.

Знаєте , в коміксах DC з Бетменом, була злодійка Отруйний плющ , от аромат мені нагадує саме цей персонаж.

Нереально якийсь зелений аж гірко-отруйний, набридаючий, пудрово-охоплючий вас, як той плющ, з нотками, які дуже нагадують аромати 90-х.

Не змогла його носити, віддала мамі - і навіть вона не носила.

Колись читала що його порівнюють з Pure poison Dior - не знайшла мега співпадіння, Діор приємно отруйний, а цей - ні, да простять мене шанувальниці цього аромату.

Такі флакони назбирались на викидання 🤪