#parfummakeupclub
Привіт-привіт!)
Зараз маєте змогу подивитися як Крістіна запригує в останній вагон. А я поки розповім про своїх улюбленців від Victoria’s Secret.
PURE SEDUCTION 🍬
Саме з нього почалась моя любов до цього бренду. Саме він винен, що на моїй поличці Вікуся Сікрет витісняє все інше.
Тип аромату: квітково-фруктовий.
Нотки: солодка фрезія, червона слива.
Якщо описувати аромат, то це щось цукеркове, солоденьке але не занадто. Мені нагадує цекерочки, жуйки love is, дуже смачний аромат, хоча на перший погляд може здатис я простим. Ще я відчуваю якусь свіжу трішки м‘ятну нотку.
COCONUT PASSION🥥
Це мій улюбленець, особливо в холодну пору року. Тому що теплий та затишний, як улюблений светрик.
Тип аромату: теплий.
Нотки: тропічний кокос і ваніль.
Я зовсім не відчуваю запах спирту коли наношу, як це буває з іншими подібними засобами. Аромат мені неймовірно подобається, такий теплий, солодкий (але не занадто), дуже затишний. Окрім кокоса, я ще відчуваю ваніль.
FLORAL BOOM🌸
Аромат, на ті дні коли хочеться бути такою дівчинко-дівчинкою.
Тип аромату: фруктовий, квітковий
Нотки: рожеві пелюстки, золотистий нарцис, яскравий мандарин
Floral Boom – це чудовий аромат, який зовсім не схожий на аромати спреїв з класичної лінійки бренду. Поєднує в собі фруктові та квіткові ноти. Аромат відкривається ніжними нотами рожевих пелюсток та доповнюється ароматом мандаринок. Це поєднання з мандарином створює яскравий та соковитий запах. У серці аромату ховаються прекрасні золотаві нарциси. Нарциси надають аромату глибини та складності.
Коментарі (0)