Пептидний крем навколо очей, що бореться з дрібними зморшками
Мені 26 і я борюсь з першими віковими змінами
Це невеличкий крем навколо очей від Mad Hippie (в пошуку "Mad Hippie, крем для області навколо очей, 15 мл"), який порадила мені косметолог. За декілька місяців щоденного використання його не тільки залишилось в доволі достатній кількості (а об'єм 15мл), а і дрібні зморшки під очима стали або проходити, або ставати менш помітними.
Звісно це дія пептидів, але і окрім них склад дійсно заслуговує уваги:
Деіонізована вода (aqua), каприлові/капринові тригліцериди, масло ши (Butyrospermum parkii), нікотинамід, syn-eye (пептиди: пальмітол трипептид 5-пантенол-натрію гіалуронат), гліцерил стеарат, гліцерин, matrixyl synthe'6 (пептид: гліцерин-аква-гідроксипропіл циклодекстрин-пальмітоїл трипептид-38), полігліцерил-2 стеарат, гліцерил стеарат, стеариловий спирт, regu-age (пептид: гліцин, соєвий білок, гідролізований рисовий білок-супероксиддисмутаза), вітамін C (аскорбілфосфат натрію), сквалан (веганський), кофеїн, гесперидин, екстракт солодки (Glycyrrhiza glabra), ізопропілпальмітат, арганова олія (Argania spinosa), superox-C (гліцерин-аква-екстракт плодів сливи какаду (Тerminalia ferdinandiana), мікрокристалічна целюлоза та целюлозна камедь, вітамін E (токоферол), екстракт квіток ромашки (Matricaria recutita), фенетиловий спирт, каприлілгліколь, етилгексилгліцерин олія з насіння граната (Punica granatum), ксантанова камедь, екстракт білого чаю (Camellia sinensis), паровий дистильований екстракт лайму (Citrus aurantifolia), керамід 3.
Консистенція та використання
Розход мінімальний, декількох таких крапель вистачає щоб змастити зони над та під очима. Для мене мінусом став момент з консистенцією, вона доволі густа, тому особисто у мене після нанесення є легке відчуття обтяження (особливо якщо порівняти з легкими кремами для очей), але ти швидко до цього звикаєш і далі вже не помітно. Як для боротьби з першими віковими змінами - він добре зволожує і покращує стан шкіри, тому на цей момент можна закрити очі. Пептидні креми для очей завжди найкращі, тому варто потестити 😊
Коментарі (0)