Чорна Юлія ❤

Очищувальна маска для обличчя "Баббл"

Очищувальна маска для обличчя "Баббл"

Всім привіт! Сьогодні затестила очищувальну маску для обличчя "Баббл" Viabeauty Bubble Mask. Давно її купила, та все не доходили руки) Тож погнали.

Має досить компактний розмір, зручний в дорогу . Запах для мене приємний, чомусь нагадав барбарис, або випічку з барбарисом (але може бути , що мені лише здалося, з нюхом у мене не дуже) , запах не виражений. Наноситься та розподіляється легко. Одразу після нанесення маска з прозорої стає білою, та поступово починає підніматися прикольна піна, перетворюючи на хом'яка )) Через 10 хвилин повозюкала , та змила.

Про результат і обіцянки.

Обіцяють : "Благодаря гиалуроновой кислоте в составе средство эффективно удаляет загрязнения, излишки себума, омертвевшие частицы, остатки декоративной косметики, очищает и сужает поры."

Підтверджую - очищує дуже добре (хоча нюанс, на самій масці написано, що її треба наносити на очищену шкіру обличчя 🙃, про які ж тоді залишки декоративної косметики йде мова у обіцянках) , пори - так звужує.

Як засіб "почистити" - так з функцією справилась.

Обіцянка : "Гиалуроновая кислота активизирует процессы метаболизма, стимулирует синтез коллагена и эластина, разглаживает даже глубокие морщины."

Ну камон, зараз косметологи коллективно вдарили себе по обличчю. Гіалуронка намазана зверху на неушкоджену шкіру і глибокі зморшки, ну ну. Максимум - поверхневий епітелій. До того ж у складі вона там на передостанньому місці, тобто її по кількості трохи більше ніж "0"

Сказати, що я дуже здивована з цього приводу, ні , як на мене це прямо "хвороба" усіх тканевых масок - обіцянка за 3 копійки, зробити більше ніж професійний косметолог за кілька тисяч $ .

Що у порівнянні :

Зі звичайним вмивання "умивачкою" - за суб'єктивним відчуттям :

- маска очищує краще +звуження пор +тонус

Із очищенням за допомогою ультразвукового апарату - :

- не краще по самій очистці, але швидше.

Висновок :

Як засіб для очистки обличчя, коли немає часу морочитись з апаратом/треба більше глибоке очищення ніж просто вмитися - непогана штука. В поїздку на тиждень і більше - коли не будешь тягнути з собою увесь набір для догляду - взяла б.

Спробувати і побалуватись час від часу - так - бульбашки прикольні.

Купувати регулярно для рутинного догляду - особисто для себе не бачу сенсу - користуюсь ультразвуковим апаратом.

Хто користувався, як вам ?

Очищувальна маска для обличчя "Баббл"
Очищувальна маска для обличчя "Баббл"
Очищувальна маска для обличчя "Баббл"
Очищувальна маска для обличчя "Баббл"
Очищувальна маска для обличчя "Баббл"