Demchenko Alina

Полунична прохолода разом с Tink

Полунична прохолода разом с Tink
Полунична прохолода разом с Tink

Коли мені потрапили , в перший раз, продукти від бренду Tink, то я мала доволі дивне відношення до бренду. Але був один продукт, який вразив мене ідеальністю : бальзам для губ. Тоді, він був найкрутішим засобом з боксу і якось весь час, рука тягнулась д нього та до стіків Евелін. Ну ви ж розумієте, що я , як людина з сухими губами, просто забов'язана була взяти і полуничний.

Він має схожий дизійн , головна відміність - соковита полуничка, яка вже готує нас до того, що в середині. Бальзам знаходиться к оробочці, яка повністю повторію дизайн тубуса. Засіб не підтікає, кришка зроблена гарно, так що і не відкрутиться.

Аплікатора нема, лише класичний зріз для бальзамів такого характеру. В мене на цьому - він трішки шершавий, так що це трошки дратує ( але я вже знайшла підхід)

Полунична прохолода разом с Tink
Полунична прохолода разом с Tink
Полунична прохолода разом с Tink

Він доволі щільний спочатку, але на губах тає наче морозиво. На цей раз, засіб рожевого кольору, з яскравим , але не дуже хімозним - ароматом суниці. Він також солодкий на смак ( люди, я не спеціально то їм - воно виходить якось само собою😂) .

Зволоження - точнісенько таке, як у м'ятної версії. Не пече і не працює як плампер - це гарний зволожуючий бальзам. Ефекту прохолоди саме в цьому - не так багато, але трошки є. Липоксті - нема, алергічної реакції - немає, поглинається швидко, відразу пом'якшує губи. Навіть після нанесеня. через хвилину - помітен трошки результат.

Через такий яскравйи колір - трошки переймалась. Я думала що засіб буде більш схожий на блиск та давати відтінок. Але якщо чесно , то він прозорий. Я наншу його тонким шаром і не помітила якогось особливого змінення губ. Вони трошки не такі бліді, але це виглядає цілком природньо, та й тінту якогось нема. Та навіть на руці, після висихання кольору нема. Тож мої тревоги - марні.

Засіб мені подобається, повністю задовольняє мої потреби що до бальзамів.

Чи зможе він замінити мої улюблені рідкі бальзами від Евелін? Мабуть ні. Чи буду я покупати ще ? Однозначно так ( я взагалі то, там вже дивлюсь на бальзам з ароматом Гуави).

Авжеж, фарбник трошки налякав мене, але оцінка моя буде як і у м'ятно-льодяникового бальзаму 9/10 ( ця можливо трошки краща, бо тут нема цього шимеру, просто трошки барвника, якого навіть не видно)