Винник Катерина

Це було важко, але я це зробила: порожні пляшечки літо+вересень

Це було важко, але я це зробила: порожні пляшечки літо+вересень

Шампунь Numero - користувалась донька. Люблю купувати велике і з дозаторами (Але можливо, я сама його туди поставила, бо на сайті там проста кришка) Інакше швидко закінчується і вона виливає на себе (без дозатора) буквально літрами))) загалом- густий, прозоро-білий, трохи перламутру. Запах не яскравий. користуватись можна.

Гель вмивання biotrade acne out - переважно користується син. Вистачає на місяці 3-4 щоденного використання. Я йому "допомагаю", коли в мене зʼявляється висип.

крем для боротьби з акне та запаленнями від biotrade - переважно мій)) використовую локально. Вистачило на майже рік. думала, що там вакуумна помпа, але ні. Звичайна. Тому залишок крему незручно видобувати. витягувала підручними засобами - спатулами та ватними палочками))

Про продукти цієї серії писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/4916/

далі суто мої тюбики та баночки-пляшечки)))

лосьйон для передпілінговоі підготовки - супер, раджу. як по прямому призначенню, так і для СОС-дії на запальний елемент. Він в мене постійно на репіті))) Про нього - тут: https://club.makeup.com.ua/post/3225/

Незмивний крем від ельсеф - чудовий засіб для кучерявого волосся))

але ще більш класний засіб - маска від гліс кур. Що б не пробувала - все одно до неї повертаюсь. Запах, консистенція, дія - супер. Вже є нова баночка ))))

о, моя любов. Naturabella... я вже думала, що розсипалась з нею на віки вічні))) а ні, ще знайшла ))

про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/13011/

і тут: https://club.makeup.com.ua/post/18805/

і паста)) цей лакалут мені найбільш подобається серед тих, що я пробувала (сенсітів, для захисту ясен та оцей мульті). він має жовтуватий відтінок і найбільштгустий. Піни в міру, не пече та гарно очищає.