MERMADE

Аромотерапія не виходячи з дому🕯

Аромотерапія не виходячи з дому🕯

Інколи так хочеться створити вдома особливу, трохи магічну, атмосферу...🧞‍♀️

Захопливе мерехтіння вогню свічок і ніжний аромат, який заповнює простір, якщо це саме те що допомагає вам розслабитись, поринути у спокій та загорнутися в легку негу сну, або вам просто подобається доповнювати інтер'єр різними дрібничками, тоді ця підбірка саме для вас! Оригінальна колекція ароматичних свічок в ексклюзивних свічниках, які виглядають неперевершено як поодинці, так і в дуетах🕯✨

… коли нічого у світі неважливо: лиш ви удвох і полум'я кохання яскраво мерехтить ...

Коли стосунки тільки починаються – світ завмирає в передчутті. Пелюстка за пелюсткою, поволі розкриваєш серединку ніжної квітки ваших почуттів.

Ти ще не знаєш, яке миле прізвисько отримаєш, як саме тобі бажатимуть казкових снів і який у твоєї симпатії улюблений смайлик… А грайлива ароматична свічка Mystic Love уже в передчутті усіх секретиків про ваші побачення!

Верхня нота: неролі
Середня нота: пачулі, троянда, бузок, слива
Базова нота: пачулі, ваніль, мускус

  • Цитрусова неролі одним “клац” провітрює твою голову від негативних емоцій.
  • Тепло пачулі заспокоює та освіжає. Троянда тонізує та дарує усмішки, посилюючи дію неролі. Бузок додає тропічного вайбу. Сливовий шлейф довершує атмосферу святкової легкості – якраз до думок про те, що одягнути на вечірню прогулянку.
  • Ванільна ефірна олія розслабляє та заспокоює. Мускус огортає теплом, наповнюючи чуттєвістю. Так і хочеться хочеться впасти на ліжко, замружитись і усміхатися-усміхатися-усміхатися! І хто ми такі, щоб тобі це забороняти?!

... поринь в приємну атмосферу спокою та гармонії ...

Якби нам загадали слово “творчість”, воно гарантовано було б вогником. Теплим, м’яким, щоб зігріти у своїх обіймах, наче плед, який накинули на плечі під час роботи над новою картиною чи шматочком рукопису, що от-от дозріє до книги. А ще грайливим і непередбачуваним, щоб надихнути на нові ідеї та додати сил до вивчення нової хореографії чи повторення улюблених асан!

Підготуй усе необхідне - запали ароматичну свічку Pure Energy, увімкни легку музику, переодягнися у зручненьке. І відчувай, наповнюйся, лови зв'язок з вогником творчості.

Верхня нота: зелений бузок, листя лимона
Середня нота: зелений чай, османтус, цвіт персика, червона півонія, гліцинія
Базова нота: амбра, кедр, мускус

  • Заспокійлива нотка зеленого бузку гармонізує твій дім. Листя лимона збадьорить та підштовхне до дій, щоб у тебе були сили і на домашні справи, і на кілька асан.
  • Освіжаючий зелений чай працює наче мастилко для усіх-усіх коліщаток твого мозку. Звабливо-фруктові османтус та цвіт персика піднесуть тебе на кілька сантиметрів над підлогою – наче не ходиш, а літаєш. Солодкий аромат червоної півонії з легкою кислинкою буде твоєю музою. А символ чистоти та ніжності - гліцинія - дозволить на повну насолодитись живильною енергією.
  • Пара теплих амбри та мускусу подарує впевненість у нових починаннях. А поруч з кедром розвіється відчуття неспокою.

... візьми щось гаряченьке, закутайся у найніжніший плед і відчуй релакс ...

Зупини шалений біг на мить – затишок під ковдрою манить...
Простір навколо тебе говорить звуками та запахами. Світ диктує: лети, наздоганяй, не зупиняйся! Щоб тримати крутий ритм, варто часом поставити його на паузу й прислухатися, чого б хотілося саме зараз.


Якщо тіло просить теплих обіймів і ти перетворюєшся на кошеня, що згорнулося калачиком – ароматична свічка Home Aura стане ковдрою, яка з першого спалаху надійно сховає тебе від усього світу.


Верхня нота: солодко-гострий (кориця, гвоздика), тонк, нота ванільного крему
Середня нота: гостра ваніль
Базова нота: гостра ваніль

  • Ванільна ефірна олія розслабляє та заспокоює. Теплий аромат покращує настрій, як шматочок свіжого еклерчика на тарілці, особливо, коли за вікном гидотні туман та мряка.
  • Кориця відповідає за злагоджену роботу мозку та концентрацію уваги. Якщо терміни горять і без цього ніяк – можна взяти ноут у ліжко і без поспіху завершити роботку.
  • Відновлююча й тонізуюча гвоздика поверне сили після важкого вчорашнього дня – чи то була потужна вечірка з подругами, чи дедлайн проєкту.
  • Боби тонка грають в унісон з гвоздикою та розслабляють напружені м’язи – і про внутрішню напругу теж не забудуть.

... зберися думками, глибоко вдихни та видихни, будь в моменті ...

Скільки особистостей живе у твоїй голівоньці? Донька, кохана, подруга, учениця, колега? А ще миле зайченя, агресивна пантера, лінива пандочка та грайлива лисичка? І коли вся ця шумна компанія на різні голоси тягне на себе ковдру – саме час…

Запалити ароматичну свічку Good Karma і розвіяти усі суперечки та негатив, а натомість поринути в гармонію!

Верхня нота: квітково-фруктовий (троянда, малина)
Середня нота: квітковий (троянда), деревний (кедове дерево, ладан)
Базова нота: східна амбра (амбринол, ваніль, мускус)

  • Тонізуюча троянда розпочне маленьке омолоджувальне спа у твоїй голівоньці, розкладаючи весь хаос по поличках. Малина додасть безтурботності – просто як на липневому пікніку з кошиком ягід.
  • Запах кедрового дерева проведе тебе за руку у медитативний стан спокою та розвіє зайву тривожність. Ладан, як душевна розмова з подругою, подбає, щоб ти почувалась у безпеці.
  • Амбринол додасть глибини. Тонкий аромат ванілі, як вправний ловець снів, приманить найсолодші під подушку. А мускус торкнеться самого серденька своїм теплом, щоб закріпити твій оновлений стан.

... набери теплу ванну, додай пінки для настрою, запали свічку і нарешті відпочинь ...

Присвяти цей день тільки собі? Сховайся від усього й усіх, зроби вихідний, зачинись вдома і вимкни телефон? Гаразд-гаразд, я знаю, що ти заклопотана, у тебе справи, дедлайн горить яскравіше за око Саурона, але хоча б шматочок дня?

Ш-ш-ш… Ти все-все встигнеш. А зараз ванна набирається, додай туди сіль з перламутром і сушеної лаванди, щоб розслабити усі м’язи та потішити шкіру. Тим часом ароматична свічка Magic Ritual заповнить простір ароматом, як легка мелодія з улюбленого плейлиста догляду й турботи про себе кохану!

Верхня нота: бергамот, лимон, фрезія, магнолія, листя чорної смородини, маракуйя

Середня нота: конвалія, рожева півонія, персик

Базова нота: кедр, дубовий мох, амбра, мускус

  • Освіжаючий бергамот, як вартовий рівноваги, збалансує відчуття бадьорості та спокою. Корисний лимончик ніжно розслабить навіть крихітні зморшки на чолі, які залишились після зосередженої роботи. М'яка фрезія домовиться з нервовою напругою, наче подруга з помічними обіймами. Магнолія поділиться усмішками. Цілюще листя чорної смородини підтримає здорову атмосферу без токсинів. А маракуйя, як синонім краси та молодості, додасть нотки тропічної прогулянки.
  • Тонкий аромат конвалії налаштує на гармонію. Магічна рожева півонія огорне турботливими обіймами, поки персик тихцем прожене усі темні думки та настрої.
  • Кедр створить затишок без турбот. Чуттєвий дубовий мох надихатиме, як свіжий вітерець на узбережжі. Амбра та мускус дбайливо скомпонують свіжі аромати релаксу, як контрастний душ зранку, щоб прокидатися було теж солодко.