Христина 🌺

Ензимна пудра

Ензимна пудра

В мене досить жирна шкіра. Але ніколи не була проблемною. Висипання припинилися ще в юності. Була тільки пігментація на лобі. І в кінці зими я курсом ходила до косметолога, щоб висвітлити плями. Після 6 походу я зрозуміла, що моя пігментація ніде не ділася, а барʼєр шкіри дуже зруйнувався. Мене тепер почала регулярно висипати, сильно. Якщо колись могло бути 2/3 дні на місяць коли була висилка, то тепер є тільки 2-3 дні/ місяць без висипань. Звичайно це не аж так глобально, гарний тональний і все гуд, але мене це дратує, бо є знаю, як було до того.

Купила цю Ензимну пудру, з надією, що вона якось допоможе мені.

Склад тут хороший, але не аж настільки суперкласний, враховуючи, що ціна~300 грн. Я б сказала, тут склад здешевлений, а ціна завищена.

Баночка гарна, якісно зроблена, навіть картонна упаковка була достойна.

Користуюся нею ще з початку серпня. Вона як мука, але коли наносиш на лице, то працює як скраб. І тут якесь неоднозначне враження про неї, тому так довго вагалася з відгуком.

Спочатку користувалася 2 тижні кожен день. Чесно, ефекту не помітила жодного...як висипало, так і висипає, стан шкіри і колір не змінився. Тобто що з нею, що без- ефекту нема.

Потім використовувала 2-3 рази/тиждень і залишала на обличчі на 3 хв...теж ефекту нема. Гель від Bioderma чи Idealove набагато краще працюють на моїй шкірі.

Пудру я використаю до кінця, бо тут непоганий склад, який не принесе шкоди, та й коштує немало.

Мені необхідна така пудра десь в середині лютого, коли помаленько " виходжу" з кислотного догляду. Тоді я неодмінно раз / тиждень використовую ензимну пудру.

Чи повторю я її знову: однозначно ні. Мені зараз гель - вмивачка дає набагато більший результат.

А я дальше буду шукати ту саму пудру, від якої я побачу вав ефект😉.

Ензимна пудра