Ta_nyaaaaaaa

Мої порожні і не дуже баночки: від розчарувань до щирих рекомендацій 🥰

Мої порожні і не дуже баночки: від розчарувань до щирих рекомендацій 🥰

Привіт 🥰 Дякую, що завітала!

Сьогодні розповім про свій досвід використання деяких косметичних засобів. використовувала їх не тиждень і навіть не місяць. Є засоби як для шкіри, так і для волосся. Розповідатиму як про окремі баночки, так і про парочку відразу.

Коротко про мої особливості:

• шкіра обличчя - чутлива, проблемна

• волосся - тонке, пористе, хвилясте, без об'єму

• шкіра тіла має певні особливості у вигляді хронічного захворювання, через що багато засобів просто не підходять.

Нижче залишаю фото баночок, про які сьогодні йтиме мова.

Мої порожні і не дуже баночки: від розчарувань до щирих рекомендацій 🥰
Мої порожні і не дуже баночки: від розчарувань до щирих рекомендацій 🥰
Мої порожні і не дуже баночки: від розчарувань до щирих рекомендацій 🥰

Отож розпочну з шампуню.

Шампунь від Herbal Essense виявився для мене неймовірним❤️

Гарно очищує шкіру голови, але відсутній неприємний скрип, додає об'єму волосся та продовжує тривалість свіжого вигляду волосся. Має дуже приємний цитрусовий свіжо-солодкий аромат. Вперше придбала у травні, зараз повторила, взяла ще одну баночку.

На всі 10000% підійшов, свої обіцяні функції виконує на ура ☺️

Наступні баночки - гелі для обличчя та тіла від La Roche Posay

І обидва запали в серденько! Використовувала, використовую і однозначно братиму ще. Маю проблемну шкіру і під час лікування ці засоби делікатно та якісно очищували шкіру. Також використовую як гель для душу.

У складі цих вмивачок - ніацинамід, у зв'язку з чим перший тиждень-два використання з'являлися прищики на обличчі. Однак шкіра швидко звикла, адаптувалась і згодом були помітні лише покращення.

Lipikar Syndet AP+ очищає трішки м'якше, порівняно з другим гелем.

Після закінчення, планую взяти Lipikar Gel Lavant від La Roche Posay, а також хочу спробувати Vichy.

Звісон ж рекомендую ці засоби! ❤️

А це уже крем-гель для обличчя від Mizon. От до нього я байдужа... Чому від опинився разом з порожніми баночками? Бо, скоріше за все, позбудуся від нього.

Брала цей гель на літо. Хотілось чогось зволожуючого, але легкого. Проте гель не підійшов - мені не сподобався дуже виражений аромат водоростей (у кремах для обличчя люблю більш нейтральний аромат або надаю перевагу кремам без віддушок). Також після нанесення шкіра липка, це відчуття проходить хвмлин через 30. Не завжди є стільки часу чекати після нанесення крему. Згодом, коли я думала, що можливо шкірі треба дати часу звикнути, мене почало від нього висипати.

Крім того, особливого зволоження не відчула.

Були спроби використовувати як гель для тіла - не дуже зайшов, оскільки користувалась гелем, про який розповім нижче і цей, порівняно з іншим, був набагато гіршим.

Наступний засіб - це той, за вигляд якого мені соромно.

АЛЕЕЕЕЕ, дівчатка!!!! Це найкращий крем для обличчя, який у мене тільки був. Використовувала під час лікування обличчя.

Легкий, але гарно зволожує. Швидко вбирається шкірою. Без віддушок. Зручний дозатор. Економний у використанні. І що було для мене найголовніше - не викликав висипань.

НАЙКРАЩИЙ!!!!

Використовувала до останньої краплини. Обов'язково повторю ще❤️

Загалом так вийшло, що я з цим косметичним брендом познайомилася випадково. І дуже рада цьому. Нижче ще розповім про чудовий тонік від Avene!

І ще одна чудо-знахідка. Неймовірна міцелярна вода для обличчя.

Ідеально підійшла моїй проблемній шкірі. Крутезно змиває макіяж без зайвого тертя. Не пече очі. Вистачає надовго

Також планую повторити ❤️

Наразі використовую міцелярну воду від Simple 🌸

Ця парочка - бюджетні, але які ж дієві засоби для волосся!

Дуже подобається шампунь. Він гарно промиває шкіру голови, не пересушуючи довжину. Освіжає. Надає невеликий об'Єм. Має приємний аромат, гарну консистенцію, хороший об'ЄС шампуню. Єдиний мінус, як на мене - не дуже зручна пляшечка, у ванні мокрими руками інколи не з першого разу вдається відкрити.

Друга баночка - крута незмивашка. Чудово підійшла як для вкладання хвиль, так і для витягування на браш. Використовувала як незмивашку: як термозахист чи просто доглядовий засіб. Мені сподобався. З ним моє волосся зволожене, слухняне та м'яке.

Хочу спробувати такий же, але у зеленій пляшечці.

Наступне - крутий гель з кокосом для обличчя та тіла.

Певний проміжок часу цей засіб був улюбленимдля догляду за тілом (для обличчя не використовувала). Має приємну текстуру, гарний аромат кокосу. Чудово зволожує шкіру, проте залишає відчуття липкості, яке через 5-10 хв після нанесення минає.

Хороший засіб, можу рекомендувати, проте мені набрид швидше, ніж закінчився. Ну дуууже великий об'єм 🙌🏻

Продовжую співати дифірамби бренду Avene і їх неймовірним засобам для шкіри обличчя! Така крута косметика на основі термальної води (до речі, їхню термальну водичку теж маю :)

Неймовірний лосьйон-тонік. Він двошаровий, при збовтуванні два шари об'єднуються і дають гарну дію.

Проте він мені полюбився не відразу. Спочатку я не бачила ефекту, ніби просто водичка. Але, можливо, цей тонік має накопичувальну дію.

Згодом я помітила ефект вирівнювання тону шкіри, приємні відчуття, жодної липкості! Після висихання шкіра обличчя гладенька і така зволожена.

Придбала на мейкап по акції, а виявилось таке диво!

Обовязково повторю, щиро рекомендую ❤️

Спрей з абсолютно нульовим ефектом. Не помітила жодної дії: ні м'якості волосся, ні блиску чи гладкості. Можливо таки захищає від високих температур??? Не знаю, проте купувати знову зовсім не хочеться.

Ще дві пляшечки, купівлю яких не планую повторювати!

Перша - зволожувальна сироватка серії Rituals від українського бренду Relance. Абсолютно не сподобалася. У сукупності зі всією серією викликала багато закритих комедонїв, лікуванням яких займалась наступні 5 місяців.

Друка - зволожувальна гіалуронова сироватка від The Ordinary. Краща, ніж попередня, беззаперечно. Але покупку все одно не повторю. Зволоження, яке хотіла отримати не отримала. Більше зволожує навіть тонер від Pyunkang Yul. Після нанесення сироватки є відчуття липкості, проте зверху без проблем можна закрити кремом. Не погана, просто посередня.

Ще одне коханнячко❤️ для моєї проблемної шкіри

Сироватка, що допомагала відновлювати захисний бар'єр шкіри обличчя після кислот та ретинолу, а також сприяла загоєнню ранок та інших недоліків шкіри ✨ А ще так гарно і глибоко зволожує шкіру. Від неї шкіра сяє зсередини, зволожена і виглядає здоровою

Безперечно один з улюбленців. Обов'язково повторю і також щиро раджу вам!

Чудовий базовий гель для вмивання.

Гарно піниться, глибоко, проте дбайливо очищає, не залишаючи відчуття стягнутості. Ідеально підійшов моїй проблемній шкірі. Чергувала його з Lipikar від La Roche Posay, коли хотілося сильнішого і більш глибокого очищення

Якщо і братиму ще, то обов'язково у великому планомірному об'ємі. До речі, він досить економний. Навіть мініатюри вистачило надовго🥰

Аромат, з яким познайомилася у 2021 році і відразу закохалася ❤️

Повторила уже двічі і напевно повторюватиму ще.

Обожнюю влітку та весною легкі, навіть невагомі, свіжі аромати. Цей - саме такий. Холодна вода, ромашка, фрАзія - ммммм, обожнюю!

Я загалом фанат Victoria's Secret, але цей аромат - стовідсотковий фаворит 🥰 У ньому ідеально все - від зручного велетенського об'єму до такого неймовірно приємного аромату. ЛЮБЛЮ!

Тут все коротко і ясно :)

Чудовий антиперспірант, який підійшов мені ідеально! Виконує свої функції. Жодного дискомфорту після використання, не залишає плям - що дуууууже важливо

Купувала і купуватиму ще!

Далі трішки про декоративну косметику 😁

Чудовий тональний крем за свої гроші, АЛЕ, на мою думку, не для проблемної шкіри.

Даний тональний крем купувала у відтінку 01 Слонова кістка, проте можна чпомітити, що відтінок доволі жовтий, навіть злегка оранжевий. Проте після розтушування, він гарно підлаштовувався під тон мого обличчя, дає глянцевий фініш. Перекриває все недоліки, досить і досить непогано тримається протягом всього дня.

Перестала користуватися, так як чомусь почав окислятися на мені.

Чи можу я рекомендувати його? СМІЛИВО ТАК. Але собі поки не візьму, так як з'явився тонуючий засіб, що покорив моє серденько. Коротко про нього нижче 👇🏻

Невагомий, ніжний bb-cream, який я довго любила і не зраджувала у використанні більше року.

Даний крем має легку текстуру, він водянистий, проте вирівнює тон шкіри обличчя досить непогано. Серйозні недоліки я висипання не перекриє, проте тон вирівняє ідеально. Фініш залишає по собі глянцевий, створюючи ефект здорової сяючої шкіри.

Відтінок, як і попереднього - 01 Айворі, проте цей уже набагато світліший.

Чудовий bb- крем за свої гроші :)

Приблизно так я еволюціонувала у підборі тонуючого засобу, враховуючи стан та особливості шкіри обличчя :)

Уже пішов дев'ятий місяць як я зупинилася на цьому кремчику. ОБОЖНЮЮ ЙОГО🫶🏻

Це уже другий тюбик. Вистачило першого на пів року. Використовую відтінок 21 з чітким сірим підтоном. Але як же гарно він підлаштовується під тон обличчя 😍 Перекриває абсолютно всі недоліки, робить шкіру сяючою і здоровою

Порівняно з УСІМА тонуючими засобами, які я використовувала до цього, він не забиває пори і не викликає висипань. Мало того, він сприяє загоєнню наявних, так як має у складі екстракт центели.

Неймовірний bb-cream!!! Буду співати йому оди і купувати ще, ще, ще! Поки не планую пробувати щось нове, цей вкрав ❤️

Два хороших і вже таких потріпаних життям консилери🥰

От просто люблю!!!

Обидва гарно перекривають недоліки, навіть мої темні-темні круги навколо очей. Зручно тушуються..

Правда консилер від Lamel (відтінок 01) дещо довтіший від Maybelline FitMe (відтінок 05). І перший дещо скочується, якщо погано закріпити, від Мейбелін більш стійкий та світлінший, ним можна гарно висвітлювати необхідні зони.

Обидва консилери мають матовий фініш, через що можуть трішки пересушувати шкіру.

*про найулюбленіший консилер уже маю допис, можеш його знайти у мене в профілі ❤️

Незважаючи на все, ці консилери круті, адже справляються зі своїми задачами! Купувала їх неодноразово. Фітмі також користуюсь і зараз, чергуючи з Eveline

Ти дійшла до кінця? 🥺 Дякую тобі, що була зі мною ❤️

Тобі завжди тут раді :)