wowmom

Хороший догляд чи просто база під макіяж? Який ти знаменитий гель від Clinique?!

Хороший догляд чи просто база під макіяж? Який ти знаменитий гель від Clinique?!

Привіт, красуні!

З моменту, коли я включила в свій догляд дуже потужний актив, як ретинол, я почала шукати засоби, які будуть гарно зволожувати та відновлювати шкіру, в цей непростий для неї час. Звичайно, зараз на ринку багато кремів без якихось "конфліктуючих" з ретинолом компонентів, та я хотіла спробувати саме "бестселер" марки Clinique, адже чула про нього багато позитивних відгуків.

Хтось каже, що це просто хороша база під макіяж, хтось не уявляє життя без цього крем-гелю, а тепер і я можу висловити свою думку щодо нього.

Хороший догляд чи просто база під макіяж? Який ти знаменитий гель від Clinique?!

Отже, виробник обіцяє зволоження шкіри на 100 годин, захист від зовнішніх факторів та синього світла, та потужну антиоксидантну дію. Мені здається, що це важко перевірити, тому повіримо в це на слово.

Крем випускається у декількох форматах, від 15 мл до 100 мл. Я вирішила почати своє знайомство з мініатюри.

Текстура дуже приємна, бо це щось середнє між кремом та гелем. Коли наносиш його на шкіру, є відчуття, наче це якийсь силіконовий праймер під макіяж.

Запах у крем-геля дуже легкий, та майже не відчувається.

Зараз моя шкіра у стресовому стані, в фазі активного "шелушіння". Тому мені потрібен такий засіб, який буде і зволожувати, і згладжувати нерівності. Я нічого не маю проти силіконів у складі крем-гелю, бо вони допомагають утримувати вологу, а також покривають обличчя невидимою плівкою, яка робить шкіру дуже гладкою.

Гель я наношу і ввечері, після якоїсь сиворітки, і в день під спф. Вбирається він достатньо швидко, тому дійсно його можна наносити, як базу під макіяж. Навіть мінеральна тонуюча пудра на ньому не залипає.

Завдяки своїй легкій текстурі, з ним дуже комфортно в теплий період року. Живлення від гелю я не відчуваю, тому на зиму буду обирати щось інше, або доповню догляд якимсь корейським тонером.

Тепер стосовно результату...

У Clinique Moisture Surge невиликий розхід, тому навіть мініатюри вистачає на місяць-півтора щоденного використання.

Мені дуже подобається, як він наноситься , і те, як він зволожуює. Дійсно, шкіра гладенька, та до неї хочеться доторкатися.

100 годин, звичайно, він не витримує, але майже цілий день, я не бачу на обличчі сухих ділянок. Лише ввечері, на крилах носа та підборідді проявляються "ефекти від ретинолу". Впевнена, в інший час, гель проявив би себе краще.

Проте, я отримала позитивний досвід використання Clinique Moisture Surge, і на наступний сезон, планую повторити покупку в більшому форматі.

Дякую за увагу 😘