MERMADE

Трохи магії від Mermade🔮

Трохи магії від Mermade🔮

Чим же ж зайнятись осіннім вечором?

Звісно можна переглянути фільм🍿, почитати цікаву книжку📖, а краще зібратися з подругами🧙‍♀️🧙🧙‍♀️, відкоркувати пляшечку шампанського🍾, запалити свічки🕯 та поринути у магію🔮.

Дізнатись відповіді на питання які хвилюють, обрати правильний варіант рішення, та просто трішечки подуркувати і помріяти про хлопців, кар'єру або майбутнє. Наша колекційна колода карт таро з такими милими та тендітними єдинорогами дійсно не залишить вас байдужими. Окрім розкладів вам просто захочеться роздивитись кожну деталь на карті. А ще неймовірна коробочка, яка чудово підходить для подарунка🎁 і підкреслить загадкову містичність карт таро.

Трохи магії від Mermade🔮

Колекційна колода карт ТАRО MERMADE Magic Unicorn Tarot для твоїх найцікавіших розкладів. Це чудова нагода відкрити завісу таємниць та знайти відповіді на всі питання. У Magic Unicorn Tarot була збережена традиційна структура колоди: 22 карти Старших Арканів і 56 Молодших Арканів. Кожна карта – це унікальна розробка наших дизайнерів. Та насправді весь секрет в тому, що до класичних карт таро своїм чарівним копитцем доторкнувся єдиноріг. Ти ставиш питання, а це казкове створіння показує і допомагає розтлумачити пророцтво.

Яскраві веселки, загадкова скриня, мечі з янгольськими крилами, чарівні кубки – це тільки невелика частина тієї магії, що ми створили.

У приємній атмосфері запали свічку, візьми колоду і дізнайся про можливі шляхи... Нехай всі передбачення будуть позитивними.