Колотило Тетяна

SKIN&LAB | Vitamin C Brightening Serum

SKIN&LAB | Vitamin C Brightening Serum

По рекомендації улюбленої блогерки я відкрила для себе чудовий магазин доглядової косметики, в якому на 100% впевнена, що кожен засіб дієвий і вартий уваги. Ти просто підсвідомо розумієш це) Тому коли шукала засіб з вітаміном С (після того як попередній скис) і побачила в них класний відео-огляд цієї сироватки - довго не вагалась.

За трохи більше місяця користування в мене трохи вирівнявся тон шкіри та почала потроху сходити пігментація від постакне. Це був єдиний актив що працює на цю проблему, тому можу сказати що результати є. Звісно як і кожен актив - треба більше часу на те щоб побачити дію, але і за цей період є помітні позитивні зміни. Тут важливо підкреслити, що це не 15% вітамін С, як спочатку може здатись, а 15% суміші вітамінів з концентрованим вітаміном С (стабільним до речі). Також в складі є сигнальні пептиди (Matrixyl 3000), 5 видів гіалуронової кислоти та інші зволожуючі компоненти (як наприклад пантенол), лізат біфідобактерій та ніацинамід (до речі на початку списку інгредієнтів).

Можливо як цей засіб закінчиться мені було б цікаво потестити щось ще, але це однозначно буде та баночка, яку я буду дарувати на свята рідним чи подругам і рекомендувати як чудовий доглядовий засіб з вітаміном С (і не тільки)