Олена Романюк

CeraVe Глибоко очищувальний гель для схильної до недосконалостей шкіри

Продовжую знайомство з популярним брендом CeraVe, першим був нічний зволожувальний крем, який повністю підійшов потребам моєї шкіри

https://club.makeup.com.ua/post/17322/

Тепер дійшла черга до гелю для вмивання і сироватки з ретинолом CeraVe, яка ще на початковій стадії впровадження в догляд.

Отже, глибоко очищувальний гель CeraVe,

чесно, дуже вагалася, який обрати, бо хотіла, щоб підійшов і моїй 12-ти річній доньці, і саме на цьому гелі вікова позначка 13+.

Виробник обіцяє якісне очищення, заспокоєння подразнень з турботою про природний бар'єр шкіри за рахунок ефективного поєднання трьох видів керамідів, гіалуронової кислоти + ніацинамід, гліцерин, саліцилова кислота.

Отже, враження : гель достатньо густий та економний, вистачає маленького натиску, щоб добре очистити шкіру, при контакті з водою у процесі намилення перетворюється в таку собі емульсію з маленькими бульбашками. На обличчі відчувається дуже комфортно, аромату, особисто я, не відчуваю, хоча бачила нарікання у відгуках.

Після змиття водою, шкіра м'яка, зволожена, помітно світліша, відчуття сухості, стягнутості немає, але, далі у мене наноситься тонер чи сироватка (в залежності від часу добу) і крем (ранок Seven7een з SPF 15, вечір CeraVe).

Доньці гель теж сподобався, ефективне, і в той же час, м'яке очищення, тож, на мою думку, підліткам гель можна сміливо брати, головне, не треба брати забагато продукту, добре змивати і не забувати про зволоження, за потребою.