Швець Карина🤍

Montblanc Signature

Montblanc Signature

Давно я не писала про парфуми, тож час настав.

Цей аромат я знацшла 5 років тому і з того моменту марила ним. Він наче і не дорогий, але конкретно на нього постійно не було вільних коштів,ще й я не памʼятала, як конкретно він пахне.

І ось декілька місяців тому взяла собі відливант, бо ж я так хотіла)

Початкова Нота: Клементин
Нота серця: Іланг-іланг, Магнолія, Півонія
Кінцева нота: Бензоїн, Ваніль, Мускус

Я довго не наважувалась на цей пост, бо просто не знала, що писати. Як бачите, за 3+ місяці я використала не більше 1 мл)

Це приємний аромат, він справді має цитрусові нотки мандарину/клементину в поєднанні з кремово-вершковими акордами. Протягом всього часу носки парфум монотонний і ніякої цікавості не виявляє. Мені він чомусь здається більш віковим (хоч я зазвичай не ділю аромати такими категоріями 🙈), але от цей - ну правда, я бачу на жінках 50+. Не знаю, чому. Якийсь типовий аромат вчительки зарубвжної літератури, яка одягнута у білу блузу і чорну довгу спідницю.

Він приємний - це факт, я не можу сказати, що це якесь фу. Зовсім ні. Аромат солодкий і густий, дуже гучний, навіть 1 пшику достатньо (хоча зазвичай я доволі щедро поливаюсь улюбленими ароматами)))) але тут зовсім інша історія, мене два пшики атомарна вже вбивають. Занадто солодкий і гучний, перебиває все навколо собою.

Що можу сказати загалом? Аромат насправді мені подобається і попри все він дійсно ХОРОШИЙ. Але його обовʼязково треба тестити і розносити деякий час на собі, інакше - ніяк.

Шукала до нього підхід, але в нас однозначно не зростається) зі спокійною душею продала залишки, може інша дівчинка полюбить його більше, ніж я.

Дякую за увагу🫶🏻