Anna_feerie

Мої нюдові олівці

Мої нюдові олівці
Мої нюдові олівці

Насправді я дуже люблю яскраві кольори, але все ж роблю акцент на чомусь одному – або очі, або губи. Тому, якщо обираю яскраві тіні, то для вуст більше підходить спокійна гама. Я доволі часто використовую саме олівці в макіяжі губ (якщо не повністю фарбуюсь ними у якості помади, то принаймні роблю контур під блиск/кольоровий бальзам/тінт). Сьогодні хочу показати свої улюблені позиції та трохи розповісти про властивості).

Тож давайте почнемо з найбюджетніших (але від цього не менш крутих) олівців від Eveline Max Intense Colour:

В мене 2 відтінки: 12 – рожевий та 23 – рожевий нюд (в ньому більше коричневого і мені він чомусь сильніше припав до душі). Хоч я люблю рожеві відтінки, але більш холодні та складні, тому номер 12 переїхав до моєї мами – вона більш засмагла за мене і на ній це дуже ніжна розовинка, яка освіжає, але не перетягує на себе всю увагу. Той випадок, коли ти хочеш причепуритися, але не бажаєш аж занадто підкреслювати губи. А ось 23й мені підійшов чудово, в ньому в міру і рожевого, і коричневого пігментів, він чудово підходить для візуального збільшення губ та добре поводиться протягом всього дня. Хочу ще спробувати 18 відтінок, адже він якраз має трохи фіолетового, тож має підійти ідеально.

Переваги:

💙 Дуже приваблива ціна;

💙 Гарні відтінки, які підходять на кожен день;

💙 Приємно наносяться, не сушить губи;

💙 Ковпачок з підстругачкою – за що окрема вдячність виробнику.

Недоліки:

- Для мене їх немає.

Мої нюдові олівці
Мої нюдові олівці

Це теплий коричневий нюд, не можу сказати, що я в захваті від кольору, тим не менш використала вже більше половини олівчика.

Переваги:

💙 Доволі стійка формула

💙 Гарний фініш та покриття.

Недоліки:

- Висока ціна;

- Дивна текстура (стрижень ніби трохи відстає від дерев’яного корпусу і це викликає складнощі під час підточування);

- Може трохи підсушувати губи.

В мене вийшло, що недоліків більше за переваги, але треба розуміти, що це люкс, а до нього за таку ціну все ж високі вимоги. Тим паче, що бюджетні олівці зручніші у використанні – не бачу сенсу переплачувати). Якщо помади в Estee Lauder виправдовують кожну копієчку, то на олівцях можна і заощадити).

P.S. Зараз на сайті бачу оновлену версію, тож сподіваюся, що там якість виправдовує свою ціну).

Це раритет, адже зараз його не купити. Але мені саме цей відтінок надзвичайно подобався, тому я купувала його не один раз. Це такий фіолетовий нюд, який максимально близько відтворює природній пігмент моїх губ (тільки трішки яскравіше). За це я його любила, та й зараз іноді приємно нафарбуватись ним.

Переваги:

💙 Дуже красивий відтінок з фіолетовим підтоном;

💙 Хороша стійкість.

Недоліки:

- Трошки застаріла формула – більш суха, ніж це треба.

Ці гелеві олівчики наразі мої улюблені, адже такі шикарні глибокі відтінки вкупі з надзвичайною стійкістю та легким нанесенням – то просто скарб! 703 та 717 доволі схожі, але все ж в одному трохи більше рожевого пігменту. На них я робила окремі огляди з макіяжами, посилання залишу нижче:

https://club.makeup.com.ua/post/18855/

https://club.makeup.com.ua/post/19215/

Переваги:

💙 Бюджетна ціна;

💙 Шикарні відтінки;

💙 Дуже приємні в нанесенні, лягають на губи, як масло;

💙 Стійкість на вищому рівні.

Недоліки:

- Ну, хіба що можу сказати про незвичну форму – адже олівці виглядають, як автоматичні, а насправді їх треба підточувати, як звичайні. Спочатку мені то було не дуже зручно, але ковпачок-підстругачка від олівця Eveline вирішив цю проблему)).

Ось такі мої улюбленці🤗🤗🤗. Ще дуже хочу спробувати гелеві олівці від Lamel, Ln Pro та Colour Intense. Буду вдячна за рекомендації ваших улюблених нюдових олівчиків (бажано не за всі гроші світу 🙃).