Ya Yana

Розділяй і володарюй! Туш, яка дійсно розділяє вії

Розділяй і володарюй! Туш, яка дійсно розділяє вії

Я вже писала про тональний крем від цього бренду. Там така зворушлива історія про давню дружбу. Запрошую переглянути, якщо ще не бачили.⬇️

https://club.makeup.com.ua/post/17685/

А сьогодні детальніше про Seventeen Fiber-Volume Mascara.

Перше враження. Я давно задивлялась на цю красуню на сайті, бо мені дуже сподобався дизайн. Коли я поклала її у свою косметичку, то помітила, що туш дещо більша за всі ті, що я маю та 1-2 сантиметри. Під час фарбування це теж відчутно, адже тримач щіточки довший, ніж я звикла. Але проблем із нанесенням це не викликало.

Щіточка. Я не маю чіткої установки купувати виключно силіконові чи спіральні щіточки. Люблю дивитися як кожна туш по-новому вкладає мої війки) Цьому продукту ставлю величезний лайк саме за зручну щіточку.

Її щетинки достатньо довгі, аби профарбувати вії якісно, але досить короткі, щоб я не лишила відбитки туші на повіках.

Це моя постійна проблема. Особливо сумно, коли нанесла тіні, вималювала стріли, а потім фарбуєш вії... і в хід йдуть ватні палички з міцеляркою, що руйнують усі плавні градієнти та чіткі лінії.

Колір. Зрозуміло, що чорний😂 Але я не можу пропустити цей пункт з двох причин.

Перша: колись я мала досвід з тушшю, що після застигання на віях починала сірішати і робила погляд дещо втомленим. Тут такого не сталось, пігментація чудова.

Друга. Ця туш представлена ще у декількох кольорах. Дивилась і тіктоці, вони справді вау: яскраві фіолетовий та блакитний, стриманий синьо-зелений та коричневий. На MakeUp наразі тільки класична чорна, але, можливо, вони з'являться і тут)

Ефект. Я вкотре скажу, що мої вії від природи не назвеш скарбом. Це чудово видно на фото в стадії "до". Розкачати їх та вдало "поставити" під силу не всім. Але, Fiber-Volume дійсно круто розділяє, створюючи об'єм за рахунок цього, а не за рахунок сильного нашарування. Продукт вдало впорався навіть з коротенькими і тонкими віями у внутрішньому куточку ока, знову ж таки, не замастивши мені повіки.

Стійкість. Попередні декілька днів були досить контрастними за погодою, тому туш пройшла тест-драйв спекою та холодом. В обох випадках пандою я не лишилася, нічого не осипалося.

Демакіяж. Я змивала її міцеляркою. Знадобилося по два спонжі на око, враховуючи ще підводку та тіні. Сподобалось те, що туш не сипалася крихтами, а просто змивалась, тому "вичищати очі" після неї не довелося.

Загальне враження. Ця туш саме про "підкреслити природну красу", викрутивши її на максимум. Вона не обтяжує погляд і не викликає відчуття тягаря протягом дня. Мої вії не стали з ефектом накладних, але отримали своє подовження та об'єм, розкрившись по-новому. А ще, я знову розблокувала для себе функцію "профарбовувати нижні вії". Вмикаю та вимикаю її періодично без конкретної причини 😅. А ця туш не дасть мені нафакапити і лишити відбиток. Чесно, нічого не правила і не підтирала.🤭

Як завжди, радо відповім на питання і бажаю усім супер продуктивного тижня❤️