YuliHrytskoff

Туалетна вода Pepe Jeans Cocktail Edition For Her

Туалетна вода Pepe Jeans Cocktail Edition For Her

На початку кожного літа в мене є традиція купувати новий сезонний аромат. Цього року мій вибір впав на Туалетну воду Pepe Jeans Cocktail Edition For Her. Але, забігаючи наперед, скажу, що водичка виявилась зовсім не тією, на яку я розраховувала і, тим більше, абсолютно не моєю, тому, більше не ризикуючи з новими ароматами, я повернулась до свого улюбленого літнього аромату Moschino Toy 2 Bubble Gum.

А зараз більш детально про сам аромат Pepe Jeans Cocktail Edition For Her та його характеристики.

Прем'єра аромату – 2021 рік.

Група (тип) ароматів: альдегідні, мускусні, фруктові.

Концентрація: туалетна вода.

Категорія: водичка відноситься до категорії елітної.

Стать: для жінок.

Країна ТМ: Великобританія.

Зроблено в: Іспанії.

Туалетна водичка приїхала до мене запакованою в красиву картонну коробочку, витриману в градієнтних жовто-рожевих тонах із зображенням флакону парфумів та назвою бренду і самого аромату. Була обгорнута в слюду.

Розкриваємо коробочку – і в очі відразу кидається інтригуючий надпис: «Precautions. Use responsibly. Flavour infused with a sensual elixir. Not to be taken vithout supervision: highly addictive!», що перекладається – «Запобіжні заходи. Використовуйте відповідально. Аромат наповнений чуттєвим еліксиром. Не приймати без нагляду, викликає сильну залежність!» Хмм, вже цікаво) Їдемо далі)

Сам флакон парфумів – це, звичайно, майже витвір мистецтва! Цікавий, оригінальний та привертаючий увагу! Скляний бокал для літніх алкогольних коктейлів в градієнтному забарвленні – від яскраво-жовтого до червоно-помаранчевого. Тільки побачивши цей флакон, відразу налаштовуєшся відчути в ньому якийсь неймовірний тропічно-фруктовий мікс, який хоч на хвилинку, але перенесе на сонячний пляж лазурного побережжя…

«Бокал» стоїть на сріблястій ніжці-підставці (яка насправді є пластиковою), але, до слова, є доволі стійкою, флакон не падає та не перевертається.

Розпилювач працює добре, парфум подає дрібнодисперсно, але доволі рясно.

Об’єм мого флакончика – 30 мл. Також у виробника дана туалетна водичка є в об’ємі 50 та 80 мл.

Згідно опису виробника, піраміду аромату складають такі ноти:

Початкова нота: Ананас, Малина, Чорна смородина, Чорниця

Нота серця: Гарденія, Квітка лимона

Кінцева нота: Амбра, Мускус, Сандал

Стартує аромат соковитим, злегка перестиглим ананасом – солодко-кислим, тропічним і дуже іскристим, я би навіть сказала – вибуховим… Але ця соковита нотка злітає дуже швидко, переходячи десь на задній план, випускаючи наперед ноти зацукрованих, навіть карамелізованих, червоних ягід. Я не можу виділити окремо малину, чи чорницю, чи якусь іншу ягоду, ні, це доволі монотонна ягідна симфонія, яка лиш десь-не десь перекликається з легкою терпкуватістю смородинового листка. Трішки пізніше – трохи цитрусів і легенький квітковий мускус, який у базі страшенно «замилюється».

Прочитавши піраміду нот, глянувши на цей літньо-коктейльний флакон, я очікувала почути легенький, злегка солоденький і дуже смачненький фруктово-тропічний аромат. З одного боку, в початкових нотах цей аромат таким і є, але з іншого – ці ноти звучать надто хімозно і до банальності плоско… От немає в ньому якоїсь глибини, вишуканості, гри нот… Простий, плоский, солодкий фруктовий компотик, так схожий на тисячі інших… Напрямком звучання схожий на аромати «Escada», туалетні водички і спреї для тіла від Avon. Так, туалетна вода Pepe Jeans Cocktail Edition For Her не коштує якихось неймовірних грошей, але, як на мене, своєї ціни не вартує. За таку ж суму можна купити значно цікавіший, компліментарніший аромат з хорошою стійкістю, от, наприклад, хоча б Moschino Toy 2 Bubble Gum (https://club.makeup.com.ua/post/15344/), чи ще універсальніший аромат - Moschino Toy 2 (про нього тут - https://club.makeup.com.ua/post/10283/).

Шлейф. Якщо він і є – то короткий і дуже швидко «злітає». По великому рахунку, це досить близько сидячий до шкіри аромат.

Стійкість аромату, як і шлейф, зовсім невелика – від сили 2-3 години (на шкірі). Але от на одязі, навпаки, аромат відчутно майже до прання (якщо нанести парфум досить рясно).

Вікові рамки – юні дівчата, молоді жінки.

Сезонність – тепла пора року – кінець весни, літо, початок осені. В холодний період року цей аромат не звучатиме так яскраво…

І наостанок свого відгуку на туалетну воду Pepe Jeans Cocktail Edition For Her скажу, що, в цілому, вона непогана – легенька, фруктово-тропічна, чудово пасуватиме для теплого періоду року. Але, водночас, від неї не треба чекати якогось благородства чи вишуканості. Ні, це простенький літній аромат на кожен день, який ні до чого не зобов’язує…