wowmom

Поговоримо про інтимне?! Чи видаляєте ви ВУСА?:-)

Поговоримо про інтимне?! Чи видаляєте ви ВУСА?:-)

Привіт, красуні!Привіт, красуні!

Про що ми тільки не говорили тут у клубі: і про різні проблеми зі шкірою та волоссям, і про наші страхи і комплекси, і про наші зміни, і про сексуальне задоволення, тому сьогодні я хочу поговорити на таку досить цікаву тему, як видалення небажаного волосся на обличчі.

У всіх жінок на обличчі є волосся, це факт. У когось це ледь помітний пушок, а у когось рослинності більше, і це більш помітно вам та оточуючим. І тут постає питання, а що ж цим робити?

Я вважаю так - це абсолютно особиста справа кожної людини, видаляти чи не видаляти, та як це робити, але мені комфортніше та естетичніше, коли в зоні навколо губ немає ніяких волосинок. До того ж, я часто роблю макро-фото своїх губ для дописів, і я думаю, що вам не дуже приємно буде роздивлятися не колір помади, а мої вуса.

Поговоримо про інтимне?! Чи видаляєте ви ВУСА?:-)

Для себе і для роботи, я обираю синтетичні воски від бренду ItalWax. Що мені подобається, так це те, що не обов'язково купувати цілий кілограм воску, бо є невеличкі расфасовки по 100 грам. Я вже спробувала майже всі різновидності воску (орхідею, білий шоколад, клеопатру, азулен, рожеву перлину), і зараз вирішила протестувати яскравий Корал.

Гранули воску достатньо великі, і виглядають, наче маленькі цукерки. При нагріванні, воск нічим не пахне, що мені подобається, бо, наприклад, азулен та орхідея мають специфічну віддушку.

Нагріваю воск я у звичайній силіконовий формі для кексу, у воскоплаві, але це можна зробити і в мікрохвильовці або на паровій бані.

Чому у силіконовій формі? Бо так зручніше діставати залишки, коли воск починає закінчуватися, бо як він застигає, то стає твердим. Тоді я просто знімаю силікон, і в цю ж саму форму насипаю новий воск.

Депіляцію я роблю приблизно раз на три тижні.

Перед процедурою, шкіру треба добре очистити, і за необхідності, обробити тальком (це якщо шкіра дуже жирна, або якщо в приміщенні спекотно).

Воск краще за все наносити проти росту волосся, тоді він краще обволікаю кожний пушок та волосинку.

До речі, наношу , його звичайною дерев'яною паличкою, типу такої, як мішати каву у кав'ярні.

Скажу одразу, що видаляти волосся в зоні над губою, не дуже приємно, і одразу після процедури, на шкіру треба нанести охолоджуючий та заспокоючий засіб. Звичайний гель алое від Holika Holika чудово підходить для цієї задачі.

Після депіляції, може виникнути почервоніння, але воно зникає приблизно через 30 хвилин.

На роботі з мене жартують, що я роблю жінкам боляче, але вони мені за це платять гроші:-)

Проте, завдяки воскам від ItalWax, депіляцію можна провести і в домашніх умовах, бо нічого складного по суті тут не має.

А ви видаляєте волосся на обличчі?

Дякую за увагу 😘

А