MERMADE

Масаж обличчя 💆‍♀️

Масаж обличчя 💆‍♀️

Шкіра обличчя потребує щоденного догляду, зважаючи на наш буремний світ, забруднене повітря та, останнім часом, надмірні стреси, які залишають свій слід. А бажання кожної дівчини мати гарний, молодий та свіжий вигляд.

Тож ми вирішили розказати як за 15 хвилин зробити ефективний масаж з довготривалим результатом.

Що нам потрібно:

1) сироватка для обличчя - підібрати індивідуально, відповідно до віку, типу шкіри та ефекту який хочете отримати (зволоження, зменшення зморшок, відбілення шкіри або відновлення пружності)

2) масажер - з натурального каменя, різні камені мають свої властивості (нефрит, кварц, аметист, місячний камінь), гуаша або ролик.

  • Рожевий кварц - має виражену антивікову дію: прискорює оновлення клітин, зменшує зморшки та підтягує шкіру, усуває набряки, покращує колір обличчя, зменшує чутливість, заспокоює подразнення. Роликовий масажер або скребок із кварцу запобігають запаленню та висипанням завдяки антимікробним властивостям каменю.
  • Аметист - дарує приємну прохолоду, розслаблюючий ефект. При масажі досягаються такі ефекти як детоксикація, ліфтинг та лімфодренаж. Як результат – підтримка молодості та сяйва шкіри обличчя.
  • Обсидіан — тонізує шкіру обличчя, покращує кровообіг, розгладжує зморшки, знімає набряки, відновлює пружність шкіри, пришвидшує вбирання та підвищує ефективність дії косметичних засобів.
  • Нефрит - сприяє покращенню кровообігу, розгладжуванню зморшок та підвищенню еластичності шкіри, допомагає поглинанню косметичних засобів та стимулює лімфатичну систему.
  • Місячний камінь - заспокоює, знімає набряки, ніжно охолоджує шкіру, допомагає покращити її стан та дарує здоровий блиск.

🤍 Сироватка відновлювальна Newborn - зменшує почервоніння, звужує пори та прибирає постакне завдяки ніацинаміду - вітаміну В3. Також усуває дрібні зморшки, підвищує пружність та бореться із запаленнями шкіри. Гідролати малини та троянди в її складі сприяють вирівнюванню тону обличчя та покращенню еластичності.

💙 Сироватка зволожуюча Hyaluronic - гіалуронова кислота в складі здатна утримувати до 1000 молекул води, тому сироватка на весь день зволожить твою шкіру обличчя. Мигдальна олія підсилить цей ефект завдяки вітамінному міксу (А, Е, F, B) та зробить шкіру гладенькою та пружною, а гідролат малини та пантенол заспокоїть та зменшить почервоніння.

💜 Сироватка для сяйва Glow Up - протеїни шовку у складі сироватки допоможуть утримати вологу в клітинах та забезпечать квітучий вигляд твоєї шкіри. Мигдальна олія наситить шкіру необхідними для сяюче здорового вигляду вітамінами А, Е, В, F. Гідролати малини та троянди сприяютимуть підтягуванню овалу, вирівнюванню тону обличчя та покращенню еластичності.

💚 Сироватка заспокійлива Take It Easy - масло канабісу заспокоїть чутливу шкіру, активна речовина дермохлорела омолоджує та тонізує шкіру, а гідролат зеленого чаю знімає запалення, регулює роботу сальних залоз та покращує кровообіг. Сік алое вера підсушує висипання, зменшує почервоніння та зволожує. Алантоїн та пантенол пом’якшують та зменшують подразнення.

💛 Сироватка вітамінізована Energy Boost - вітамін С у складі активізує вироблення колагену. Як результат, допомагає боротися з дрібними зморшками, зниженим тонусом шкіри, а ще чудово освітлює та зменшує прояви акне. Мигдальна олія, яка містить вітаміни А, Е, F, B, зволожує та робить шкіру гладенькою. Провітамін В5 заспокоює, а гідролати малини та абрикоса покращують еластичність та живлять шкіру.

Масаж за допомогою шкребка Гуаша:

  1. Вмий обличчя звичним способом.
  2. Нанеси кілька крапель сироватки Mermade
  3. Приклади камінь до основи шиї та роби вертикальні рухи у напрямку до нижньої щелепи.
  4. Масажуй щелепу порожнистою частиною каменю від підборіддя до вуха.
  5. Веди довшою стороною каменю від носа до вуха, масажуючи щоки.
  6. Масажуй круговий м'яз рота найкоротшою стороною каменю, здійснюючи рухи навколо.
  7. Масаж області очей і брів можна проводити як короткою стороною каменю, так і порожнистою частиною, переміщуючи його навколо ока у напрямку росту брів.
  8. Масажуйте лоб від брів до лінії росту волосся найдовшою стороною каменю.

Масаж Роликом:

  1. Вмий обличчя звичним способом.
  2. Нанеси кілька крапель сироватки Mermade.
  3. Дотримуйся правила: від центру обличчя назовні та знизу вгору.
  4. Зроби вертикальний рух від ключиці вздовж шиї до нижньої щелепи.
  5. Масажуй нижню щелепу від підборіддя до вуха.
  6. Масажуй щічки від носа до скронь.
  7. Лоб, починай від лінії брів до лінії росту волосся.
  8. Повтори рухи 5-10 разів.

Ефект помітний одразу після першої процедури. На обличчі з’являється рум’янець, зникають набряки. Після 2-3 тижнів регулярного використання почнуть розгладжуватися зморшки та покращиться еластичність шкіри.