Anna_feerie

Порівняння двох версій знаменитого гідрофільного бальзаму Heimish

Порівняння двох версій знаменитого  гідрофільного бальзаму Heimish

В мене було 3 або 4 великих баночки класичного All Clean Balm та один повнорозмір Мандаринового "фланкеру", тож точно маю, що сказати про обидва продукти 🤗.

Почнемо зі спільних рис:

💚 бальзами Хейміш мають однаково приємну консистенцію, яку дуже легко дозувати та зручно наносити на обличчя;

💚 обидва засоби чудово змивають СПФ та декоративну косметику;

💚 навіть при демакіяжі очей не викликають подразнення або дискомфорту;

💚 продаються в різних форм-факторах, що дуже зручно для подорожей та затестів.

Проте мій фаворит - саме класичний бальзамчик і ось чому: в нього дуже економічний розхід! Так, це трохи дивно, але насправді баночки вистачає надовше, ніж мандаринової)). Ще один нюанс - на мій смак в класичній версій трохи кращий склад. Ну, і ціна, знову ж таки - чомусь цитрусова версія завжди дорожче вартує. До речі, зараз на сайті знижка саме на класичний варіант All Clean Balm, а ось його товарищ коштує майже вдвічі дорожче 🙃.

Також не викликає жодного дискомфорту або забитих пор, але при цьому мені його потрібно набагато більше для одного використання (бо його текстура якась менш масляниста). Питання вартості також має значення, тому я голосую за звичайний варіант бальзаму, хоч для різноманіття цікаво було познайомитись і з цією новорічною версією).