Blondie_rs

Про макіяж золотої осені

Про макіяж золотої осені

Привітики! Сподіваюсь, ви не розхворілись, бо я зустріла жовтень трішки не так як хотілось. Після теплезного вересня різко настала прохолода, і сопельки вирішили до мене причепитись. Тож, попиваючи гарячий чайок з лимоном, спішу з вами поділитись осіннім настроєм та улюбленими засобами на сонячну жовтневу прогулянку.

Такий look до мене прийшов ще восени 2021 року, коли я приїжджала в Київ та гарно проводила час. Я з собою брала лише необхідні 10кг косметики ☝🏻😹 та пробувала комбінувати все між собою. Таким чином, я розпробувала дуохромні тіні ColourPop у розкішному відтінку Come and get it . Вони мають рожево-помаранчевий відтінок в основі та відливають жовтогарячим золотом! Я надзвичайно їх люблю наносити на всю повіку та легенько розтушовувати.

До чудової настроєвої пари знайшла цікаву помаду бренду Half Caked у відтінку Theme Song. З нею познайомилась чисто випадково, бо докинула собі до корзини "аби було". І вона виявилась просто надзвичайно цікавої формули. Матова, суфлешна та зовсім невагома на губах! В міру еластична, головне добре зволожити губи перед її нанесенням, бо може злегка підсушувати та підкреслювати нерівності. Відтінок спершу здавався мені дивним, проте потім я в нього закохалась.

Звісно, для такого образу ще потрібен гарний хайлайтер та підкреслені чіткі вилиці. Для цього я використала кремові засоби від Fenty Beauty: Match Stix. Хайлайтер у відтінку Starstruck має чудовий нейтральний відтінок, який дає гарне сяйво та ефект glass skin. Контур у мене в холодному відтінку Amber. Він гарно тушується, не з'їдає тональний та виглядає дуже натурально.

Гарної теплої осені вам, а також - не хворіти! 😊