SomovaFM

Ензимна пудра від Yucos

Ензимна пудра від Yucos
Ензимна пудра від Yucos

Yucos - це Український бренд, все більше засобів від наших виробників з'являється на моїх поличках💙💛
Що взагалі таке ензимна пудра? Це гранульований порошок з ензимами для м'якого очищення шкіри, має видаляти омертвілі клітини епідермесу та глибоко очищувати пори.
Для себе підбила підсумок, що це тальк з активними речовинами та кислотами у складі. А тальк матує шкіру, регулює вироблення себуму та його гранули навіть у найменьшому вигляді є більшими за пори на обличчі, тому вони не можуть там залишатися забиваючи їх.

Ензимна пудра від Yucos

Пудру використовую один-два рази на тиждень ввечері на очищене обличчя скрабом. Насипаю у вологі руки та добряче розтираю її, вже після чого наношу на обличчя масуючими круговими рухами. Відчуваються маленькі скрабуючі частинки, вони доволі ніжні та не подразнюють шкіру. Після змивання обличчя стає дуже гладеньким, ніби шовк. Легкі шелущіння на шкірі розглажуються, проте великі корочки на загоевшихся прищечках вона не зніме. Після пудри обов'язково користуюся ще пінкою.

Якихось довготривалих результатів, як зменьшення почервоніння або глубоке очищення пор не помітила. Тому використовую її виключно для зняття шелущіння після загоєння якихось подразнень.